Şoför Güvenlik Mühendis Büro Destek Personeli Alımı Yeni İş İlanları

Farklı Pozisyonlarda İş İlanları açıklandı. İki kurum tarafından Şoför, güvenlik, mühendis, destek personeli ve büro personeli alımlarına başvurular alınacak. İşte detaylar.

İş arayanlar için farklı sektörlerde yeni fırsatlar doğuyor. Mersin ve Manisa illerinde kamu sektöründe Belediye iştirak firmaları için personel alımları açıklandı. Şoför, güvenlik, mühendis, destek personeli ve büro personeli alımları başladı. İşte sürece dair tüm detayları KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladığımız yazımız.

Silifke personel alımı başvuru tüm detayları

Silifke Belediyesi, bünyesindeki Silifke Ticaret Turizm Sanayi Anonim Şirketi için 5 güvenlik görevlisi ve 10 şoför alımı yapacağını duyurdu. Daimi statüde istihdam edilecek personeller, Silifke ilçe sınırları içerisinde görevlendirilecek.

Güvenlik görevlisi pozisyonu için adaylarda aranan şartlar şöyle: T.C. vatandaşı olmak, Adli sicil kaydı bulunmamak, Mersin/Silifke ilçe sınırlarında ikamet etmek, Kamu haklarından mahrum olmamak, Güvenlik Sertifikası (Silahlı) sahibi olmak.

Şoför pozisyonu için ise adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekiyor: T.C. vatandaşı olmak, Adli sicil kaydı bulunmamak, Mersin/Silifke ilçe sınırlarında ikamet etmek, Kamu haklarından mahrum olmamak, C-D-E ehliyet şartı, Psikoteknik Belgesi, En az 2 yıl deneyim, SRC-2 belgesi, Ekskavatör Operatörü belgesi.

Başvurular, 15 Ekim - 17 Ekim 2024 tarihleri arasında Silifke Ticaret Turizm Sanayi A.Ş. Müdürlüğü'ne şahsen yapılacak.

BESOT personel alımı başvuru tüm detayları

BESOT Manisa Belediyesi Müş, Müth. Hiz. Ulaş. Top. Taş. Sos. Tes. İŞL. Turizm ve Enerji San. ve Tic. A.Ş., büro personeli, İnşaat mühendisi ve temizlik işçisi alımı için ilan yayımladı.

Sözleşmeli olarak istihdam edilecek büro personeli pozisyonu için adaylarda aranan şartlar şöyle: T.C. Vatandaşı olmak, En az önlisans mezunu olmak, Başvuru yapılan ilçede ikamet ediyor olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, İşkur kaydı bulunmak.

30 kişilik kadro ile daimi statüde istihdam edilecek temizlik işçisi pozisyonu için ise adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekiyor: T.C. Vatandaşı olmak, En az ilköğretim mezunu olmak, Manisa Merkezde ikamet etmek, Kamu haklarından mahrum olmamak, İşkur kaydı bulunmak, Askerliğini yapmış veya muaf olmak, Kronik astım, üst solunum yolu rahatsızlığı ve fiziksel engeli bulunmamak.

İnşaat mühendisi alımı için ilgili lisans mezunu olmak gerekiyor.

Güncel iş ilanları başvuru süreçleri nasıl olacak?

  • Silifke Belediyesi için başvurular, 17 Ekim 2024 tarihine kadar Silifke Ticaret Turizm Sanayi A.Ş. Müdürlüğü'ne şahsen yapılacak.
  • Manisa BESOT için başvurular kurum internet adresindeki CV Bankası üzerinden 17 Ekim 2024 tarihinde yapılacak.

Besot personel alımı başvuru kılavuzu.

Silifke personel alımı başvuru kılavuzu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri