Şoför, İşçi, ATT, Paramedik, Temizlik Erkek Kadın 17 Personel Alımı

Büyükşehir Belediyesinden istihdam edilmek üzere 5 farklı iş için 17 sürekli işçi alımı gerçekleştirilecektir. Başvuru ünvanları belli oldu, başvurular başladı detaylar haberimizde.

Büyükşehir Belediyesi 8 Hasta ve Yaşlı Bakımı Personeli, 6 Temizlik Personeli, 1 Paramedik Personeli, 1 Acil Tıp Teknisyeni ve 1 Yolcu Taşıma Şoförü olarak görevlendirilecek işçi personel alımı gerçekleştirilecektir.

Büyükşehir İş Başvurusu Nasıl Yapılacak?

Adaylar başvurularını başvuru kılavuzunda belirtilen internet adresine özgeçmişlerini mail olarak göndererek başvuruda bulunabileceklerdir.

Sürekli İşçi Alımı Başvuru Belgeleri Neler?

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar iş başvurularını CV (Özgeçmiş) belgelerinden ikametgah adresi belirtecek ve başvuru şartlarını taşıdıklarını gösterir belgeleri başvuru adresine mail olarak göndereceklerdir. Başvurusu uygun görülen adaylara geri dönüş yapılacaktır.

İşçi Alımı Başvuru Şartları Neler?

Hasta ve Yaşlı Bakımı Personeli, Hasta Bakımı bölümünden mezun olmak ya da Yaşlı Bakım Sertifikasına sahip olmak. Erkek adayların Aktif araç kullanabiliyor olması gerekmektedir.

Temizlik Personeli, En az İlkokul mezunu olmak. 35 Yaşından gün almamış olmak.

Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedik Personeli, En az B sürücü belgesine sahip olmak SRC2-4 belgesine sahip olmak. İlgili bölümden mezun olmak. Ambulans kullanma deneyimine sahip olmak. Stajyer ehliyet kabul edilmeyecektir.35 yaşından gün almamış olmak.

Yolcu Taşıma Şoförü E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. SRC 2-4 belge sahibi olmak. Adayların ayrıca mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezine kayıtlı olmaları gerekmektedir.

Mersin Büyükşehir İşçi Alımı Başvuru Tarihleri

Adaylar iş başvurularını 3 Ekim 2023 tarihine kadar tamamlamaları gerekmektedir. Son başvuru tarihinden sonra yapılan başvurular yok hükmünde olacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri