Yaş Öğrenim Şartı Yok! Belediye Daimi 45 İşçi Alımı Yapacak

Ülke istihdamında ve kamu hizmetlerinin yerine getirilmesinde önemli bir yere sahip olan belediyeler istihdam oluşturmaya devem ediyor. İşte yeni bir istihdam duyurusu yayımlandı.

İlçe belediye başkanlığı bünyesinde görev verilmek üzere 45 daimi süreli işçi personel alımı yapılacaktır. Beden işçisi olarak görevlendirilecek işçi personeller tam zamanlı istihdam edileceklerdir. Detayları sizler için hazırladık.

Beden İşçisi Alımına Kimler Başvuru Yapabilir?

Belediye Başkanlığı bünyesinde görev almak isteyen adaylarda aranan iş başvuru koşulları: Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Askerlik ile ilişiği olmamak, İzmir Torbalıda ikamet ediyor olmak, Şartlarını taşıyan adayların iş başvuruları kabul edilecektir.

İşçi Alımı Başvuru Belgeleri Neler?

İşçi alımı için gerekli müracaat koşullarını taşıyan adaylar iş başvurularını Nüfus Kayıt örneği, Kimlik fotokopisi, Adli sicil kaydı belgesi, Öğrenim durum belgesi ve 4 adet resim ile birlikte başvuruda bulunabileceklerdir.

Beden İşçisi Alımı Başvurusu Ne Zaman Yapılacak?

İzmir İlçe Belediye Başkanlığı bünyesinde görevlendirilecek 45 Beden işçisi alımı iş başvuruları 19 Eylül 2023 tarihinde sona erecektir. Aday olmak isteyen kişilerin iş başvurularını son güne bırakmamaları önemlidir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri