2 Branş Yeni Memur Alımı Başladı! TÜBİTAK KPSS Şartsız Başvuru Ekranı

TÜBİTAK bünyesinde yeni memur alımı başvuruları bugün açıklandı. KPSS şartsız olmak üzere başvurular alınacaktır. Başvuru iş ve işlemlerini hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı tarafından 27 kamu memur alımı açıklandı. TÜBİTAK bünyesinde görev yapmak üzere proje personeli (araştırmacı - ar-ge teknisyeni) istihdam edilecektir. İşte sürece dair tüm detayların yer aldığı haberimiz.

Yeni personel alımları başvuru şartları nelerdir?

T.C. vatandaşı olmak, Kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak, erkek adaylar için, son başvuru tarihi itibariyle askerliğini tamamlamış veya tecilli olmak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak gerekmektedir.

Tübitak personel alımı başvuru nitelikleri

2 Araştırmacı alımı için Yükseköğretim kuramlarının en az dört yıllık lisans eğitimi veren; Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Elektrik- Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Kontrol Mühendisliği veya Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak.

1 Araştırmacı alımı için Yükseköğretim kurumlarının en az dört yıllık lisans eğitimi veren; Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Kontrol Mühendisliği veya Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak.

1 Araştırmacı alımı için Yükseköğretim kurumlarının en az dört yıllık lisans eğitimi veren; Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Kontrol Mühendisliği veya Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak.

3 Araştırmacı alımı için Yükseköğretim kurumlarının en az dört yıllık lisans eğitimi veren Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Kontrol Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği veya Mekatronik Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak.

2 Araştırmacı alımı için Yükseköğretim Kurumlarının en az dört yıllık lisans eğitimi veren; Elektrik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Kontrol Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği veya Mekatronik Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak.

1 Araştırmacı alımı için Yükseköğretim kurumlarının en az dört yıllık lisans eğitimi veren Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Kontrol Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Matematik, Matematik Mühendisliği veya Mekatronik Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak.

1 Araştırmacı alımı için Yükseköğretim Kurumlarının en az dört yıllık lisans eğitimi veren; Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Kontrol Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Raylı Sistemler Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği veya Mekatronik Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak.

1 Araştırmacı alımı için Yükseköğretim Kurumlarının en az dört yıllık lisans eğitimi veren; Elektrik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Kontrol Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak.

6 Araştırmacı alımı için Yükseköğretim kurumlarının en az dört yıllık lisans eğitimi veren; Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Elektrik- Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Kontrol Mühendisliği veya Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak veya 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz dönemi sonunda bitirebilecek durumda olmak.

2 Araştırmacı alımı için Yükseköğretim kurumlarının en az dört yıllık lisans eğitimi veren Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Kontrol Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği veya Mekatronik Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak veya 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz dönemi sonunda bitirebilecek durumda olmak.

1 Araştırmacı alımı için Yükseköğretim kurumlarının en az dört yıllık lisans eğitimi veren; Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği veya Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak veya 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz dönemi sonunda bitirebilecek durumda olmak.

1 Araştırmacı alımı için Yükseköğretim Kurumlarının en az dört yıllık lisans eğitimi veren; Elektrik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Kontrol Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği veya Mekatronik Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak veya 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz dönemi sonunda bitirebilecek durumda olmak.

1 Ar-Ge Teknisyeni alımı için Yükseköğretim kurumlarının en az iki yıllık ön lisans eğitimi veren; Bilgisayar Teknolojileri ve Yönetimi, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programlama, Web Teknolojileri ve Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Bilgisayar Teknolojisi, Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgisayar Teknolojileri ve Yönetimi, Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri, Bilgisayar veya İnternet ve Ağ Teknolojileri bölümlerinden birini bitirmiş olmak.

1 Ar-Ge Teknisyeni Y alımı için ükseköğretim kurumlarının en az iki yıllık ön lisans eğitimi veren; Elektrik, Elektronik Teknolojisi, Elektronik Haberleşme Teknolojisi, Raylı Sistemler Elektrik ve Elektronik Teknolojisi, Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi, Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı, Laboratuvar Teknolojisi veya Mekatronik bölümlerinden birini bitirmiş olmak veya 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz dönemi sonunda bitirebilecek durumda olmak.

3 Araştırmacı alımı için Yükseköğretim Kurumlarının en az dört yıllık lisans eğitimi veren; Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği, Yapay Zeka Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Bilgisayar Teknolojisi, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Bilgi Güvenliği Teknolojisi, Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar ve Enformatik veya Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri bölümlerinden birini bitirmiş olmak.

Kamu personel alımı başvuru süreci nasıl işler?

Adaylar başvurularını TÜBİTAK internet sayfasından 22 Kasım ile 13 Aralık 2023 tarihleri arasında yapabileceklerdir. İş Başvuruları TÜBİTAK İş Başvuru sistemi internet adresi üzerinden gerçekleştirilmektedir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Memur Alımı Haberleri