3 Branş Açıktan Devlet Memuru Alımı Açıklandı! İkamet Şartsız

Kamu kurumu bünyesinde açıktan olmak üzere kadrolu yeni devlet memuru alımı başvuruları açıklandı. Başvuru süreci, şartları ve tüm detayları bu haberimizde bulabilirsiniz.

Özalp Belediye Başkanlığına ilk defa atanmak üzere memur alım ilanı açıklandı. Mühendis, Muhasebeci, Zabıta Memuru alımları için başvurular alınacak. Gerekli süreci ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Memur alımı genel şartları nelerdir?

657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki şartları taşımak, Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türk Ceza Kanununun 53'üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile ilgili suçlardan mahkum olmamak, askerlikle ilişiği bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak gerekmektedir.

Zabıta memuru alımı özel şartları: Erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak, Zabıta memuru kadrolarına başvuru yapacaklar için, sınavın yapılacağı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak, en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekiyor.

Kamu memur alımı nitelikleri nelerdir?

1 Mühendis alımı TH sınıfı 8. derece kadroya olacak. Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin çevre mühendisliği bölümünden mezun olmak, Erkek/Kadın adaylar KPSS P3 en az 70 alması gerekiyor.

1 Muhasebeci alımı GİH sınıfı 8. derece kadroya olacak. Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin işletme, iktisat, muhasebe, muhasebe ve finans yönetimi, maliye, ekonomi, ekonometri, ekonomi ve finans, bankacılık programlarının birinden mezun olmak, Erkek/Kadın adaylar KPSS P3 en az 70 alması gerekiyor.

2 Zabıta Memuru alımı GİH sınıfı 9. derece kadroya olacak. Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin herhangi bir bölümünden mezun olmak, En az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Erkek/Kadın adaylar KPSS P3 en az 70 alması gerekiyor.

Özalp Belediyesi memur alımı süreci nasıl işler?

Adaylar, başvuru esnasında istenilen belgeleri ile birlikte 08 Ocak 2024-12 Ocak 2024 tarihleri arasında saat (09:00 - 16:00) şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla Özalp Belediyesi (Mahmudiye Mahallesi Atatürk Caddesi No:35 Özalp/VAN) yerleşkesinde hizmet binasının 2. Katında bulunan Yazı İşleri Müdürlüğüne müracaatlarını yapabileceklerdir. Elektronik ortamda yapılan başvurulara istenilen belgeler eklenerek e-mail adresine de başvuru yapılabilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Memur Alımı Haberleri