3 Gruptan Yeni Kamu Personeli Alımı Başvuru Kılavuzu Yayımlandı

KİK yeni memur alımı yapacak. Başvuru süreci ve gerekli tüm detayları hemen bu yazımızda kamu personeli alımı olarak hazırladık. Başvurular ve tüm detaylar bu yazımızda.

Kamu İhale Kurumu tarafından yeni memur alımı açıklandı. Kamu ihale uzman yardımcılığı giriş sınavı duyurusu başvurusu alınacak. Üç gruptan toplam 15 kamu ihale uzman yardımcısı alınacaktır. Başvuru süreci ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

KİK memur atama başvuru genel şartları nelerdir?

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak, giriş sınavının yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibarıyla otuz beş yaşını doldurmamış olmak, sağlık yönüyle ilgili görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmamak, 2022 ve 2023 KPSS en az 70 puan ve üzeri olmak gerekiyor.

Memur alımı nitelikleri nelerdir?

4 Hukuk Fakültesi, 4 İktisat, Siyasal Bilgiler, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri, 7 İnşaat Mühendisliği alanında olmak üzere 15 kadro için başvurular açıklandı.

Kamu İhale Kurumu personel alımı başvuru süreci

Kamu İhale Kurumu memur alımı için başvurular 6 Kasım 2023 tarihinde başlayacak ve 17 Kasım 2023 tarihinde olacak. Tüm başvurular elektronik olarak alınacak olacak. Başvurulara dair süreç e-Devlet (Kamu İhale Kurumu - Kariyer Kapısı) veya Kariyer internet adresinden olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Memur Alımı Haberleri