38.958 Lira Net Maaşla Güncel Kamu Personeli Alımı Başvuru Ekranı

Kamuya net 38 bin 958 lira maaşla olmak üzere personel alımı online başvuruları alınıyor. Güncel başvuruları, şartları ve kamu personeli alımı tüm detaylarını bu yazımızda hazırladık.

Kamu kurumu tarafından 38.958 TL net maaşla olmak üzere güncel KAMU PERSONELİ ALIMI online başvuruları tamamlanıyor. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Enerji Uzman Yardımcısı alımına dair başvuru ekranını, süreci, şartları hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

Kamu personeli alımı koşulları nelerdir?

657 sayılı DMK’daki şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak gerekmektedir. Ayrıca 1 Ocak 2024 itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak gerekmektedir. Adayların 2022 ya da 2023 yıllarından birine ait en az 70 puanının olması şartı da var.

Güncel personel alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

9 kadroya başvuru için Elektrik Mühendisliği, Elektrik- Elektronik Mühendisliği mezunu olmak gerekmektedir.

4 kadroya başvuru için Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği mezunu olmak gerekmektedir.

10 kadroya başvuru için Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği / Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği / Yazılım Mühendisliği mezunu olmak gerekmektedir.

2 kadroya başvuru için Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği, Harita Mühendisliği, Geomatik Mühendisliği mezunu olmak gerekmektedir.

EPDK kamu personel alımı başvuru tarihleri

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından güncel kamu personeli alımı için başvuru iş ve işlemleri online olarak yapılabiliyor. Adaylar başvurularını en son tarih olaran 24 Mart 2024 tarihi dahil çevrimiçi olarak EPDK Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı internet adresi üzerinden yapılacak.

EPDK memur alımı başvuru kılavuzu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Memur Alımı Haberleri