8-9-10-11. Derece Kadrolu İtfaiye Eri Zabıta Memuru Alımı Açıklandı

Kamuya kadrolu olmak üzere yeni itfaiye eri alımları ile zabıta memuru alımları açıklandı. Başvurular ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte gerekli tüm bilgiler.

Cizre Belediye Başkanlığına ilk defa atanmak üzere memur alım ilanı açıklandı. İtfaiyeci ile zabıta alımı yapılacak. İtfaiye eri alımı ve zabıta memuru alımına dair tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kadrolu memur alımı şartları nelerdir?

657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki şartları taşımak, Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, askerlikle ilişiği olmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak gerekmektedir. Ayrıca tüm ünvanlar için KPSS 60 yeterli olacak.

zabıta memuru ve itfaiye eri kadrolarına başvuru yapılabilmesi için ayrıca şu şartları da taşıması gerekiyor: Erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak, sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak, İtfaiye eri kadrosuna başvuracak adaylar için sağlık açısından kapalı mekân, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmaları, daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak, en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekiyor.

Zabıta ve itfaiyeci alımı nitelikleri nelerdir?

2 Zabıta Memuru alımı GİH 8. derece kadro için olacak. Herhangi bir lisans programından mezun olmak, En az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. Erkek/ Kadın adaylar başvurabilir.

4 Zabıta Memuru alımı GİH 9. derece kadro için olacak. Herhangi bir lisans programından mezun olmak, en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. Kadın adaylar başvurabilir.

6 Zabıta Memuru alımı GİH 9. derece kadro için olacak. Herhangi bir lisans programından mezun olmak, en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. Erkek adaylar başvurabilir.

6 Zabıta Memuru alımı GİH 10. derece kadro için olacak. Herhangi bir önlisans programından mezun olmak, en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. Erkek/ Kadın adaylar başvurabilir.

2 Zabıta Memuru alımı GİH 11. derece kadro için olacak. Herhangi bir önlisans programından mezun olmak, en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. Erkek/ Kadın adaylar başvurabilir.

5 İtfaiye Eri alımı GİH 8 Herhangi bir lisans programından mezun olmak, en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. Erkek/ Kadın adaylar başvurabilir.

4 İtfaiye Eri alımı GİH 9 Herhangi bir lisans programından mezun olmak, en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. Kadın adaylar başvurabilir.

3 İtfaiye Eri alımı GİH 10. derece kadro için olacak. İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, İtfaiyecilik ve Sivil Savunma, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik, Acil Durum ve Afet Yönetimi önlisans programlarının birinden mezun olmak, en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. Erkek/ Kadın adaylar başvurabilir.

8 İtfaiye Eri GİH 11. derece kadro için olacak. İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, İtfaiyecilik ve Sivil Savunma, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik, Acil Durum ve Afet Yönetimi ön lisans programlarının birinden mezun olmak, en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. Erkek/ Kadın adaylar başvurabilir.

Cizre Belediyesi memur alımı süreci nasıl işler?

Cizre Belediyesi memur alımları için adaylar 18 Aralık 2023-22 Aralık 2023 tarihleri arasında başvuru formu ve yukarıda sayılan belgeler ile birlikte, sağlık personeli gözetiminde boy ve kilo ölçümü yapmak üzere “Cizre Belediye Başkanlığı Cizre Belediyesi Sur Mahallesi Memuzin Bulvarı Belediye Hizmet Binası Cizre/ Şırnak” adresine şahsen müracaat ederek başvuru sürecini tamamlayacaklardır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Memur Alımı Haberleri