Aile Bakanlığı SYDV Kadrolu Yeni Personel Alımı Başvuruları

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Şehit Kamil Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Bünyesinde İstihdam Edilmek Üzere 3 Personel Alımı Yapacağını Duyurdu. Personel Alımı Bütün Süreçleri Haberimizde Bulabilirsiniz.

Gaziantep Şehitkamil Sosyal Yarım ve Dayanışma Vakfı 3 Kadrolu Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı gerçekleştirecektir. İŞKUR da Daimi işçi alımı ilanı yayımlandı.

SYDV Personel Alımı Başvuru Şartları Neler?

Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi başvuru şartları: 40 yaşını doldurmamış olmak, Askerliğini yapmış, muaf veya askerlikle ilişiği olmamak, TCK 53. Mad. Hüküm giymemiş olmak, Yüksekokulların sosyoloji, halkla ilişkiler, sosyal hizmetler, psikoloji, psikolojik danışmanlık ve rehberlik bölümlerinden herhangi birinden 4 yıl süreli eğitim almış olmak, KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Aktif araç kullanıyor olmak, Çalışmasına engel sağlık sorunu olmamak, Aktif Bilgisayar kullanıyor olmak ve Vakfın bulunduğu il sınırlarında en az 6 aydır ikamet ediyor olmak şartlarını taşıyan adaylar başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

SYDV Başvuru için İstenilen Belgeler Hangileri?

Gerekli şartları taşıyan adaylar başvurularını Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, KPSS sonuç belgesi, Aile hekimliğinden alınmış sağlık raporu, Adli sicil belgesi, Ehliyet belge fotokopisi, Diploma veya geçici mezuniyet belgesi, Özgeçmiş, Erkek adaylar için askerlikle ilgisi olmadığına dair belge, bilgisayar kullanabildiğine dair kurs veya sertifika belgesi sahip olan adayların başvurusu kabul edilecek olup başvuru alınacak personel sayısının 5 katı mülakata çağrılacaktır.

Şehitkamil SYDV Personel Alımı Başvurusu Nasıl Yapılacak?

Adalar başvurularını yukarıda istenen belgeler ile birlikte 7 Ağustos 2023 tarihine kadar Mücahitler Mah. 52060 Sokak No:3 Şehitkamil/Gaziantep adresine başvurularını gerçekleştirebileceklerdir. Belirtilen tarihten sonra yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Memur Alımı Haberleri