ASELSAN 19 Alanda Personel Alımı İlanlarına Online Başvuru Başladı

ASELSAN’a yeni personel alımı başvuruları açıklandı. Kasım ayı Aselsan personel alımları başvuruları, süreci ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Güncel iş ilanları ASELSAN bünyesinde başladı. 19 farklı alandan olmak üzere ASELSAN’a Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS şartı olmadan adayların başvuru yapabileceği güncel atama yapılacak. İşte sürece dair tüm detaylar ve başvurular.

Hangi alanlarda personel alımları yapılacak?

BT Kurumsal Yönetim ve İş Zekası Çözüm Müdürü, Makine İşletme ve Bakım Onarım Mühendisi, Web Ön Yüz Geliştirici, Gömülü Yazılım Tasarım Mühendisi, Komuta Kontrol Yazılım Tasarım Mühendisi, Analog/Sayısal Tümdevre Tasarım Mühendisi, İdari Destek Uzmanı, Uygulama Yazılımları Mühendisi, Güç Elektroniği Mühendisi, Seyrüsefer Sistemleri Tasarım Mühendisi, Kompozit Prototip Geliştirme Mühendisi, İş Geliştirme Mühendisi, Yazılım Konfigürasyon Mühendisi, GNSS Sistem Mühendisi, Yazılım Mühendisi, Komponent ve Güvenilirlik Mühendisi, Savunma Sistemleri Kıdemli Sistem Mühendisi, Ürün Yaşam Döngüsü (PLM) Mühendisi, Tank ve Zırhlı Araçlar Sistem Mühendisi alımı için başladı.

Güncel personel alımı nitelikleri nelerdir?

BT Kurumsal Yönetim ve İş Zekası Çözüm Müdürü alımı için Ekip yöneticiliği, liderlik, müşteri ve paydaş yönetimi konularında tecrübeli, Bütçe ve hedef odaklı, Paydaşlar arasında etkin iletişimi ve iş birliğini sağlayabilen, Yazılım Geliştirme Yaşam Döngüsü süreçlerinde en az 10 yıl çalışmış adaylar başvurabilir.

Makine İşletme ve Bakım Onarım Mühendisi alımı için Üniversitelerin Makine Mühendisliği bölümlerinden mezun adaylar başvurabilir.

Web Ön Yüz Geliştirici alımı için Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinden mezun adaylar başvurabilir.

Gömülü Yazılım Tasarım Mühendisi alımı için Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun adaylar başvurabilir.

Komuta Kontrol Yazılım Tasarım Mühendisi alımı için Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği veya Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun, tercihen Yüksek Lisans derecesine sahip adaylar başvurabilir.

Analog/Sayısal Tümdevre Tasarım Mühendisi alımı için Üniversitelerin Elektrik ve Elektronik Mühendisliği ya da Elektronik ve Haberleşme bölümlerinden mezun adaylar başvurabilir.

İdari Destek Uzmanı alımı için Üniversitelerin tercihen İşletme bölümlerinden mezun adaylar başvurabilir.

Uygulama Yazılımları Mühendisi alımı için Üniversitelerin Bilgisayar, Elektrik-Elektronik, Elektronik ve Haberleşme ya da Telekomünikasyon Mühendisliği bölümlerinden mezun adaylar başvurabilir.

Güç Elektroniği Mühendisi alımı için Üniversitelerin Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun adaylar başvurabilir.

Seyrüsefer Sistemleri Tasarım Mühendisi alımı için Üniversitelerin Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Havacılık Mühendisliği, Uçak Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Fizik/Fizik Mühendisliği bölümlerinden mezun adaylar başvurabilir.

Kompozit Prototip Geliştirme Mühendisi alımı için Üniversitelerin tercihen Makine veya Havacılık ve Uzay Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

İş Geliştirme Mühendisi alımı için Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Makine Mühendisliği veya Bilgisayar Mühendisliği lisans derecesine sahip adaylar başvurabilir.

Yazılım Konfigürasyon Mühendisi alımı için Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun veya ilgili bir alanda lisans derecesine sahip adaylar başvurabilir.

GNSS Sistem Mühendisi alımı için Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun adaylar başvurabilir.

Yazılım Mühendisi alımı için Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği veya Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun adaylar başvurabilir.

Komponent ve Güvenilirlik Mühendisi alımı için Elektrik-Elektronik Mühendisliği ya da Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümlerinden mezun adaylar başvurabilir.

Savunma Sistemleri Kıdemli Sistem Mühendisi alımı için Elektrik Elektronik / Makine / Bilgisayar Mühendisliği Bölümlerinden lisans ve tercihen yüksek lisans derecesine sahip adaylar başvurabilir.

Ürün Yaşam Döngüsü (PLM) Mühendisi alımı için Üniversitelerin Elektrik-Elektronik, Makine, Mekatronik, Bilgisayar, Uçak, Endüstri mühendisliği vb. bölümlerinden mezun adaylar başvurabilir.

Tank ve Zırhlı Araçlar Sistem Mühendisi alımı için Elektrik/Elektronik bölümlerinden mezun adaylar başvurabilir.

Aselsan Kasım ayı personel alımı başvuru süreci

ASELSAN bünyesinde 19 farklı alandan güncel personel alımı başvuruları Kasım ayı içerisinde yapılabilecektir. Adaylar ASELSAN’ın kariyer sitesine üye olarak başvurularını sadece online olarak yapmaları gerekiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Memur Alımı Haberleri