Başvurular Başladı! Yeni Memur Personel Alımı Açıklandı (Kamudan)

Kamu kurumu bünyesinde kurum için memur personel alımı başvuruları açıklandı. Güncel başvurular, süreç ve tüm detayları hemen bu haberimizde bulabilirsiniz. İşte detaylar.

Bitlis Eren Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yeni kamudan personel alımı açıklandı. İç denetçi alım ilanına başvurular başladı. Üniversiteye 1 adet 3. derece iç denetçi kadrosuna 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında naklen atama yoluyla “İç Denetçi” alımı yapılacaktır. İşte tüm detaylar.

İç denetçi olmak için şartlar nelerdir?

657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak, Bir kamu kurumunda çalışmakta olup Hazine ve Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen Kamu İç Denetçi Sertifikasına sahip olmak gerekiyor.

Kamu personeli alımı başvuru belgeleri

Başvuru dilekçesi, Nüfus kimlik fotokopisi, Özgeçmiş, Mezuniyet belgesi ve Transkript belgesinin aslı veya Onaylı sureti, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair belge, Kamu İç Denetçi Sertifikası aslı veya onaylı sureti, 2 adet fotoğraf, Kurumundan onaylı veya e-Devlet üzerinden alınmış hizmet belgesi (HİTAP), Adli sicil belgesi, Yabancı Dil Belgesi isteniyor.

Bitlis Eren Üniversitesi memur alımı süreci

Adaylar müracaatlarını aşağıda belirtilen başvuru tarihleri arasında Bitlis Eren Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen ya da posta yolu ile müracaat etmeleri gerekmektedir. Başvurular 20 Kasım’a kadar devam ede edecektir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Memur Alımı Haberleri