Diyanet İşleri Başkanlığı En Az Lise Şoför Alımı Yapacak! Kurumdan

Diyanet İşleri Başkanlığı DİB tarafından kadrolu ve kurumdan olmak üzere şoför alımı açıklandı. Merkez teşkilatı personel alımına başvurular ve tüm detaylar bu yazımızda yer alıyor.

Diyanet İşleri Başkanlığımız Merkez Teşkilatında münhal bulunan ve aşağıdaki tabloda bilgileri yer alan şoför kadrolarına sözlü sınav sonucuna göre kurum içi naklen atama yapılacaktır. Şoför alımı için gerekli şartları ve tüm bilgileri hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

DİB şoför alımı

15 Şoför alımı Merkez Teşkilatına olacak. Genel İdari Hizmetler GİH sınıfı kadrolara olacak. Adayların başvuru için en az lise ve dengi okul mezunu olması gerekiyor.

Kurumdan şoför alımında başvuru şartları nelerdir?

Halen Başkanlık Teşkilatında (görevlendirmeler dahil) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/A maddesi uyarınca çalışıyor olmak, memuriyette adaylığı kalkmış olmak, son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış D sınıfı sürücü belgesine veya 1 Aralık 2016 tarihinden önce alınmış E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Başkanlık teşkilatında en az 2 yıl görev yapmış olmak şartları var.

Diyanet İşleri Başkanlığı memur alımı süreci

Diyanet İşleri Başkanlığı memur alımı için başvurular 4 Aralık ile 15 Aralık 2023’te olacak. Başvurular DİBBYS Programı üzerinden sınav internet adresinden yapılacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Memur Alımı Haberleri