Hazine ve Maliye Bakanlığı 300 Devlet Memuru Alımı Online Başvuruları

Hazine ve Maliye Bakanlığına kadrolu 300 yeni kamu personeli memur alımı yapılıyor. Online başvuru süreci, şartları ve tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz.

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından güncel kadrolu devlet memuru alımı başvuruları kapsamında 300 kontenjan için süreç tamamlanıyor. Kamu personeli alımı başvuruları, süreci ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Devlet memuru alımı başvuru şartları

Devlet memurları kanununda yer alan genel şartlar taşımak, T.C vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, 35 yaşını doldurmamış olmak gerekiyor.

Kamu memur alımı başvuru nitelikleri

Başvuru için hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri mezunları başvurabilir. Öte yandan endüstri mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği, elektrik mühendisliği, inşaat mühendisliği, makine mühendisliği, bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, bilişim sistemleri mühendisliği, fizik mühendisliği, kimya mühendisliği, işletme mühendisliği, matematik mühendisliği mezunu olmak gerekiyor.

Ayrıca özel hususlar kapsamında adayların daha önce Vergi Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavına katılmamış ya da en fazla 2 kez katılmış olması ve 2022 veya 2023 KPSS’den 80 alması gerekiyor.

Hazine ve Maliye Bakanlığı memur alımı başvuru süreci nasıl olacak?

Hazine ve Maliye Bakanlığı kadrolu 300 devlet memuru alımı başvuruları 23 Şubat 2024 günü dahil yapılabiliyor. Adaylar başvurularını online olarak internetten yapabileceklerdir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Memur Alımı Haberleri