İhracatçı Birliğine Kadrolu 2 Ünvan Kamu Personeli Alımı Bugün Açıklandı

Uludağ İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği (UİB) personel alımı duyurusu açıklandı. Kamu personeli alımı başvuru süreci, şartları ve tüm detayları bu haberimizde bulabilirsiniz.

Uludağ İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği'ne (UİB) Uzman Yardımcısı ve İdari Personel kadrosu için aşağıda belirtilen kriterler çerçevesinde sözlü sınavla toplam 17 personel alınacaktır. Başvurular, şartlar ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Memur alımı başvuru şartları nelerdir?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, askerlik görevini yapmış veya erteletmiş veya bu görevden muaf olmak, 18 yaşını bitirmiş olmak, 1 Ocak 2024 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak, (1 Ocak 1989 ve sonrası doğumlu), Herhangi bir sosyal güvenlik kurum ve kuruluşundan emekli olmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Uzman Yardımcılığı kadrosu için, İngilizce yabancı dilbilgisinden, 2021-2022-2023-2024 yıllarına ait Yabancı Dil Sınavlarından (YDS /e-YDS) en az 70 puan, Uzman Yardımcılığı ile İdari Personel kadrosu için 2022 veya 2023 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarında en az 70 ve üzeri puan almış olmak.

Kamu personeli alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

6 UZMAN YARDIMCISI En az dört yıllık eğitim veren fakülte veya yüksekokulların Kamu yönetimi, Siyaset bilimi ve kamu yönetimi, İşletme, İktisat, Uluslararası ilişkiler, Siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler, Uluslararası ticaret, Uluslararası ticaret ve lojistik, Ekonomi, Maliye, Ekonometri, bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yabancı fakülte veya yüksekokullardan mezun olmak veya dört yıllık fakülte veya yüksekokul mezunu olmak kaydıyla belirtilen alanlardan en az birinde yüksek lisans derecesi olmak.

1 İDARİ PERSONEL Bilgisayar mühendisliği bölümü mezunu olmak.

3 İDARİ PERSONEL En az dört yıllık eğitim veren fakülte veya yüksekokulların Muhasebe ve Finans Yönetimi Bölümü mezunu olmak.

7 İDARİ PERSONEL En az dört yıllık eğitim veren fakülte veya yüksekokulların İşletme, İktisat, Uluslararası ticaret, Uluslararası ticaret ve lojistik, Ekonomi, Maliye, Çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, İstatistik, Gümrük işletme, Halkla ilişkiler ve tanıtım, İnsan kaynakları yönetimi, Medya ve iletişim, bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yabancı fakülte veya yüksekokullardan mezun olmak veya dört yıllık fakülte veya yüksekokul mezunu olmak kaydıyla belirtilen alanlardan en az birinde yüksek lisans derecesi olmak.

Uludağ İhracatçı Birlikleri personel alımı süreci

Başvurular istenen belgeler ile Uludağ İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği evrak kayıt birimine en geç 8 Mart 2024 tarihine kadar şahsen, postayla veya e-mail ile çevrimiçi olarak yapılabilecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Memur Alımı Haberleri