İkamet Şartsız Yeni Devlet Personeli Alımı İlanı Bugün Açıklandı

Kamu kurumu bünyesinde yeni devlet personeli alımı ilanı açıklandı. Türkiye Geneli olmak üzere ikamet şartsız başvuru yapılabilecek. İşte gerekli tüm detaylar ve süreç.

Karatay Belediye Başkanlığına ilk defa atanmak üzere yeni zabıta memuru alımı ilanı bugün açıklandı. Kadrolu 7. derece ile 10. Derecelere memur alımında başvurular ve tüm detayları KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladık. İşte tüm bilgiler.

Devlet Personeli Alımı başvuru genel şartları

Devlet Memurları Kanunundaki genel şartları taşımak gerekiyor. Bu kapsamda Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile ilgili suçlardan mahkum olmamak, askerlikle ilişiği olmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek bedensel engeli veya akıl hastalığı bulunmamak gerekiyor?

Zabıta alımında mezuniyet şartları nelerdir?

5 Zabıta Memuru alımı GİH 7. derece kadro için olacak. Yerel Yönetimler, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi, İşletme, İşletmecilik, İşletme-Maliye, İş İdaresi, İş İdaresi ve İktisat, Yönetim ve Organizasyon, Yönetim Bilimleri, Yönetim Bilimleri ve Liderlik, Muhasebe Finansman, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Pazarlama, İşletme Bilgi Yönetimi, Ekonomi, İktisat, Ekonomi ve İdari Bilimler, Ekonomi-Yönetim Bilimleri, Ekonomi Politik ve Toplum Felsefesi, Uluslararası Ekonomi, İşletme-Ekonomi, İşletme-İktisat, Ekonomi ve Finans lisans programlarının birinden mezun olmak, en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

5 Zabıta Memuru alımı GİH 10. derece kadro için olacak. Mahalli İdareler, Mahalli İdareler (Zabıta), Yerel Yönetimler, Genel İşletme, İşletme, İşletmecilik, İş İdaresi, İşletme Yönetimi, Maliye önlisans programlarının birinden mezun olmak, en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Kimler zabıta memuru olabilir?

Zabıta memuru olabilmek için genel şartların yanı sıra şu özel hususları da taşımak gerekiyor: Erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak, en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, sınavın yapılacağı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak gerekiyor.

Karatay Belediyesi memur alımı başvuru süreci

Karatay Belediyesi memur alımı için adaylar yapılacak sözlü sınav ve uygulamalı sınava katılabilmeleri için başvuru formunu eksiksiz ve doğru olarak doldurmaları, istenilen diğer belgelerle birlikte, 4-8 Aralık 2023 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde "Karatay Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne (Akçeşme Mahallesi, Garaj Caddesi, No:5 Karatay/Konya)" adresine sadece şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Memur Alımı Haberleri