İş Bankası 17 Şehir Kadrolu Memur Alımı Yapacak! Başvuru Ekranı Açıldı

Türkiye İş Bankası tarafından “Anadolu Memur Alımı” başvuruları kapsamında güncel ilan açıklandı. Banka personeli alımları 17 şehir başvuru ve şartlar bu yazımızda.

Türkiye İş Bankası tarafından kadrolu memur alımı başvuruları kapsamında yeni süreç başladı. Kısa süreli başvurular online olarak internetten alınıyor. Detayları, başvuru sürecini 17 Şehir ve ilçelerde başvuru detaylarını hemen bu yazımızda KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladık.

İş Bankası memur alımı yapılacak iller ve ilçeler

Ardahan'ın Merkez; Artvin'in Merkez; Balıkesir'in Merkez; Bursa'nın Merkez ve İnegöl; Erzurum'un Merkez; Hakkari'nin Merkez; Hatay'ın Antakya, Payas ve Reyhanlı; Iğdır'ın Merkez; İzmir'in Balçova, Bayraklı, Bornova, Güzelbahçe, Karabağlar, Karşıyaka ve Konak; Kocaeli'nin Merkez ve Darıca; Konya'nın Ereğli; Sakarya'nın Akyazı; Mardin'in Kızıltepe; Şanlıurfa'nın Siverek; Şırnak'ın Cizre ve Silopi; Tekirdağ'ın Çorlu; Yalova'nın Merkez ilçeleri olmak üzere Anadolu Memur Alımı başladı.

Banka personeli alımı şartları nelerdir?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren bölümlerden mezun olmak, 1 Nisan 2024 tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak, Askerlik görevini tamamlamış, muaf ya da en erken 2025 Mayıs ayına kadar tecil ettirmiş olmak, Sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak, Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımamak ve kamu haklarından yoksun bulunmamak, affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezası almamış olmak gerekiyor.

Ayrıca daha önce Bankanın yaptığı Memur, Operasyon Elemanı, Operasyon Destek Elemanı ve Çağrı Merkezi sınavlarında en fazla 2 kez başarısız olmak ve bu sınavların herhangi birinin mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olmak, ilanda belirtilen ilçelerde ikamet ediyor olmak şartı var.

Güncel iş ilanı başvuru süreci nasıl olacak?

Türkiye İş Bankasının resmi internet sitesinden kariyer sayfasından adaylar hemen başvurularını online olarak yapabileceklerdir. Başvurular 1 Nisan 2024 tarihi dahil olmak üzere yapılabilir.

İş Bankası memur alımı başvuru ekranı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Memur Alımı Haberleri