Kamu Kurumu Yeni Meslek Personeli Alımı Açıklandı! 2 Alan Başvuru

Kamu kurumu bünyesinde yeni uzman yardımcısı meslek personeli alımı açıklandı. Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu başvuruları ve tüm detayları bu yazımızda.

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından sigortacılık uzman yardımcılığı giriş sınavı ilanı açıklandı. Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumuna, İstanbul'da istihdam edilmek üzere 20 Sigortacılık Uzman Yardımcısı ünvanında meslek personeli alınacaktır.

SEDDK personel alımı başvuru genel şartları

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak, 1 Ocak 2023 tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak, 2022 ve 2023 KPSS Lisans en az 75 ve üzeri almak gerekiyor.

Kamu memur alımı başvuru genel şartları

10 Sigortacılık Uzman Yardımcısı (Aktüerya Alanı) alımı için Üniversitelerin en az dört yıllık lisans eğitimi veren Aktüerya, Aktüerya Bilimleri, Aktüerya ve Risk Yönetimi, Endüstri Mühendisliği, Endüstri Sistemleri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, Ekonometri, Finansal Ekonometri, İstatistik, İstatistik-Ekonometri, İstatistik-Matematik, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, İşletme Mühendisliği, Matematik, Matematik Mühendisliği, Bankacılık ve Sigortacılık, Sigortacılık, Sigortacılık ve Aktüerya Bilimleri, Sigortacılık ve Risk Yönetimi bölümlerinden veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki öğretim kurumlarının belirtilen bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

10 Sigortacılık Uzman Yardımcısı (Bilişim Alanı) alımı için Üniversitelerin en az dört yıllık lisans eğitimi veren mühendislik fakültelerinin Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği bölümlerinden veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki öğretim kurumlarının belirtilen bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu memur alımı süreci

Sınav başvuruları 6 Kasım 2023 - 20 Kasım 2023 Pazartesi günü saat 23.59’da sona erecektir. Adaylar başvurularını, e-Devlet üzerinde Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı internet adresinden online olarak yapabileceklerdir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Memur Alımı Haberleri