Kamu Personeli Kadrolu 1. Derece Kurum İçi Memur Alımı Bugün Başladı

Kamu kurumu bünyesinde GİH sınıfı 1. Derece kadro için “iç denetçi” alımı yapılacak. Başvurular, süreç ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü tarafından iç denetçi alım ilanı açıklandı. Üniversitede istihdam edilmek üzere Genel İdare Hizmetleri (GİH) sınıfında açık bulunan 1. derece 2 (iki) adet “İç Denetçi” kadrosuna 5018 sayılı Kamu Malî Yönetimi ve Kontrol Kanunu’nun ilgili hükümleri uyarınca naklen atama yapılacaktır. İşte sürece dair tüm detaylar.

Kimler kurum içi “naklen” denetçi alımına başvurabilir?

657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak, bir kamu kurumunda çalışmakta olup Hazine ve Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen Kamu İç Denetçi Sertifikasına sahip olmak, İç Denetçilik mesleğinin gerektirdiği bilgi, ehliyet ve temsil yeteneğine sahip olmak gerekiyor.

Başvuruda istenen belgeler nelerdir?

Fotoğraflı Başvuru Formu, nüfus Cüzdanı Fotokopisi, özgeçmiş, diploma ve Transkript belgesinin aslı veya onaylı sureti ile e-Devlet sisteminden alınacak mezun belgesi, erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair belge, Kamu İç Denetçi Sertifikası aslı veya noter onaylı sureti, kurumundan onaylı veya e-Devlet üzerinden alınmış HİTAP hizmet belgesi, Adli sicil belgesi, var ise Yabancı Dil Belgesi isteniyor.

Trakya Üniversitesi memur alımı süreci

Üniversite Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta yoluyla müracaat etmeleri gerekmektedir. Başvurular 17 Ekim ile 31 Ekim 2023 tarihleri arasında başvuru yapabileceklerdir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Memur Alımı Haberleri