Kamuya Düz Devlet Memuru Sekreter Destek Personeli Alımı Online Başladı

Kamuya düz devlet memuru, sekreter ile destek personeli alımı online başvuruları alınmaya başladı. Kimler başvuru yapabilir? Süreç, şartlar ve tüm detaylar bu yazımızda.

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu farklı ünvanlarda olmak üzere düz devlet memuru alımı, sekreter alımı ile hizmetli personel alımı başvuruları alınacak. Online memur alımı başvuru süreci başladı. İşte tüm detaylar.

Kamu personel alımı başvuru genel şartları nelerdir?

Devlet Memurları Kanununda yer alan şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, TCK’daki ilgili suçlardan mahkum olmamak, askerlikle ilişiği olmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı olmamak ve KPSS’den en az 70 almak gerekiyor.

Kamu personeli alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

Düz Memur alımı 6 kadro için “Aktüerya, Aktüerya Bilimleri, Aktüerya ve Risk Yönetimi, Bankacılık ve Sigortacılık, Ekonometri, Finansal Ekonometri, İstatistik, İstatistik-Ekonometri, İstatistik-Matematik, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, Matematik, Sigortacılık, Sigortacılık ve Aktüerya Bilimleri, Sigortacılık ve Sosyal Güvenlik, Sigortacılık ve Risk Yönetimi” mezunu olmak gerekiyor.

Sekreter alımı 6 kadro için S”ekreterlik, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi veya Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği” mezunu olmak gerekiyor.

Hizmetli alımı 4 kadro için “Ağırlama Hizmetleri, Aşçılık, Hazır Yemek ve Aşçılık, Turizm, Turizm İşletmeciliği, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Turizm ve Otel Yöneticiliği, Turizm ve Otelcilik, Turizm Yönetimi” mezunu olmak gerekiyor.

SEDDK memur alımı başvuru tarihleri nelerdir?

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu memur alımı başvuruları 1 Mart ile 15 Mart 2024 tarihleri arasında olacak. Başvurular online olarak internetten yapılabilecektir.

SEDDK kamu personeli alımı kılavuzu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Memur Alımı Haberleri