Kamuya En Az Lise 229 İKM Şoför Koruma 21 Branş Personel Alımı

Adalet Bakanlığı “Adli Tıp Kurumu” bünyesinde 21 farklı branşta olmak üzere en az lise memur alımı başvuruları alınıyor. Detayları ve süreci hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Adalet Bakanlığı, Adli Tıp Kurumu Başkanlığı namına 229 kamu personeli alımı başvuruları alınıyor. 21 farklı branşta olmak üzere adaylar başvuru yapabiliyor. “Koruma ve Güvenlik Görevlisi, İnfaz ve Koruma Memuru, Destek Personeli, Şoför, Aşçı, Sağlık Teknikeri, Tekniker (İnşaat), Tekniker (Elektrik), Tekniker (Sıhhi Tesisat), Tekniker (Bilgisayar), Laborant, Büro Personeli, Psikolog, Hemşire, Biyolog, Mühendis (Bilgisayar), Mühendis (İnşaat), Mühendis (Elektrik), Mühendis (Fizik), Mühendis (Makina), Kimyager” alımlarına dair tüm detaylar bu yazımızda.

Memur alımı şartları nelerdir?

657 DMK’daki şartları taşımak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 35 yaşını bitirmemiş olmak, askerlikle ilişiği bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, kamu haklarından mahrum olmamak, 2022 KPSS’den en az 70 ve üzeri puan almak, Koruma Güvenlik ve İKM için 30 yaşını bitirmemiş olmak şartları var.

Kamu personeli alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı 20 kadro için erkek olmak, lise mezunu olmak, özel güvenlik görevlisi kimlik kartına (silahlı ibareli) sahip olmak, 170 cm. 'den, kısa boylu olmamak.

İnfaz ve Koruma Memuru (Erkek) alımı 2 kadro için erkek olmak, lise mezunu olmak. 170 cm. 'den, kısa boylu olmamak.

İnfaz ve Koruma Memuru (Kadın) alımı 1 kadro için kadın olmak, lise mezunu olmak. 160 cm. 'den, kısa boylu olmamak.

Destek Personeli alımı 41 kadro için lise mezunu olmak.

Destek Personeli (Şoför) alımı 3 kadro için lise mezunu olmak, E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak veya yeni tip D sınıfı sürücü belgesine sahip olmak).

Destek Personeli (Aşçı) alımı 3 kadro için Aşçılık, Hazır Yemek ve Aşçılık, Mutfak Yönetimi, Yemek Pişirme Teknikleri, Gastronomi ve Mutfak Sanatları önlisans mezunu olmak.

Sağlık Teknikeri alımı 28 kadro için Adli Tıp Teknikerliği, Otopsi Yardımcılığı, Adli Tıp önlisans mezunu olmak.

Tekniker(İnşaat) alımı 2 kadro için İnşaat, İnşaat Teknikerliği, İnşaat Teknolojisi önlisans mezunu olmak.

Tekniker (Elektrik) alımı 3 kadro için Elektrik veya Elektrik Teknolojisi, Elektronik, Elektrik-Elektronik, Endüstriyel Elektronik, Elektronik Teknolojisi, Elektrik ve Elektronik Teknolojisi, Elektrik-Elektronik Teknikerliği, Deniz Elektroniği önlisans mezunu olmak.

Tekniker (Sıhhi Tesisat) alımı 3 kadro için Yapı, Yapı Donatım Teknolojisi, Sıhhi Tesisat, Tesisat Teknolojisi, Yapı Tesisat Teknolojisi, Yapı İnşaat, İklimlendirme-Soğutma, Soğutma Tesisatçılığı, Soğutma Tesisatı, Soğutma ve Havalandırma, İklimlendirme Teknolojisi, İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi, Doğalgaz, Isıtma ve Sıhhi Tesisat Teknolojisi, Sıhhi Tesisat ve Doğalgaz, Doğalgaz ve Isıtma, Doğal Gaz ve Isıtma, Doğalgaz ve Boru Hatları Teknolojisi, Gaz ve Tesisatı Teknolojisi, Doğalgaz ve Tesisatı Teknolojisi önlisans mezunu olmak.

Tekniker (Bilgisayar) alımı 6 kadro için Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programcılığı (İnternet), Bilgisayar Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Web Teknolojileri ve Programlama önlisans mezunu olmak.

Laborant alımı 15 kadro için Sağlık Laboratuvarı, Tıbbi Laboratuvar, Tıbbi Laboratuar Teknikleri, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri önlisans mezunu olmak.

Büro Personeli (İşletme İktisat) alımı 34 kadro için Ekonomi, İktisat, İktisat, Ekonomi ve İdari Bilimler, Ekonomi-Yönetim Bilimleri, Ekonomi Politik ve Toplum Felsefesi, Uluslararası Ekonomi, İşletme-Ekonomi, Ekonomi ve Finans, İşletme, İşletmecilik, İşletme-Maliye, Yönetim ve Organizasyon, Yönetim Bilimleri, Yönetim Bilimleri ve Liderlik, Muhasebe-Finansman, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Pazarlama, İşletme Bilgi Yönetimi, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi lisans mezunu olmak.

Büro Personeli (Bilgi Belge) alımı 5 kadro için Kütüphanecilik, Bilgi Belge Yönetimi veya Arşivcilik lisans mezunu olmak.

Büro Personeli (Halkla İlişkiler) alımı 3 kadro için Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Reklamcılık ve Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Tanıtım lisans mezunu olmak.

Hemşire alımı 20 kadro için Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri, Sağlık Memurluğu lisans.

Psikolog alımı 3 kadro için Psikoloji lisans mezunu olmak.

Biyolog alımı 10 kadro için Biyoloji, Biyoteknoloji ve Moleküler Biyoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Moleküler Biyoloji, Genetik ve Biyomühendislik, Tıbbi Biyoloji, Tıbbi Biyolojik Bilimler lisans mezunu olmak.

Mühendis(Bilgisayar) alımı 3 kadro için Bilgisayar Mühendisliği lisans mezunu olmak.

Mühendis(İnşaat) alımı 1 kadro için İnşaat Mühendisliği lisans mezunu olmak.

Mühendis (Elektrik) alımı 1 kadro için Elektrik Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği lisans mezunu olmak.

Mühendis (Fizik) alımı 2 kadro için Fizik Mühendisliği lisans mezunu olmak.

Mühendis (Makina) alımı 8 kadro için Makine Mühendisliği veya Mekatronik Mühendisliği lisans mezunu olmak.

Diğer Teknik Hizmet Personeli (Kimyager) alımı 12 kadro için Kimya veya Biyokimya lisans mezunu olmak gerekmektedir.

Adli Tıp Kurumu memur alımı başvuru süreci

Adli Tıp Kurumu memur alımı başvuruları 229 kadro için tamamlanıyor. Adaylar e-Devlet üzerinden kariyer kapısı kamu işe alım internet sitesinden başvurularını online olarak 18 Şubat 2024 tarihi dahil yapabileceklerdir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Memur Alımı Haberleri