Kılavuz Yayımlandı! TEDAŞ Kadrolu Yeni Memur Alımı Bugün Açıklandı

Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi TEDAŞ tarafından yeni kamu personeli alımı başvuruları açıklandı. Kamu memur alımında gerekli tüm süreci ve şartları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Teftiş Kurulu Başkanlığı tarafından yeni memur alımı açıklandı. Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi TEDAŞ “Teftiş Kurulu Başkanlığında” istihdam edilmek üzere kadrolu 5 Müfettiş Yardımcısı alımı tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Memur alımı başvuru şartları nelerdir?

657 sayılı Devlet Memurları Kanununda yer alan genel şartları taşıması, 2022 veya 2023 KPSS P48 puan türünden 80 (seksen) ve üzerinde puan almış olması, 1 Ocak 2023 itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olması (1 Ocak 1988 tarihinde veya bu tarihten sonra doğmuş olmak), sağlıklı, her türlü iklim ve yolculuk koşullarına dayanıklı olması, erkek adaylar için askerlikle ilişiğinin olmaması,

Kamu personel alımı nitelikleri nelerdir?

En az dört yıllık lisans eğitimi veren hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idarî bilimler fakültelerinin ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt içi veya yurt dışındaki öğretim kurumlarının birisinden mezun olması şartları var.

TEDAŞ memur alımı başvuru süreci nasıl işler?

TEDAŞ memur alımları için başvurular, 13 Kasım 2023 - 1 Aralık 2023 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi/Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı Platformu kullanılarak online olarak elektronik ortamda yapılacaktır.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Memur Alımı Haberleri