Kızılay KPSS Şartsız Yeni Personel Alımı Kasım Ayı Başvuruları Başladı

Türk Kızılay’ı bünyesinde KPSS şartı olmadan yeni personel alımları açıklandı. Proje sorumlusu personel alımı Kasım ayı itibarıyla başladı. İşte tüm detaylar.

Türk Kızılay’ına yeni Proje Sorumlusu alımı yapılacak. Gaziantep ili için olacak personel alımında KPSS şartı yok. Adaylar ilgili bölümlerden mezun olmasının yanı sıra diğer özel şartlara da haiz olması gerekiyor. işte gerekli tüm detayları KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladığımız haberimiz.

Türk Kızılay’ı personel alımı nitelikleri nelerdir?

Lisans mezunu “Tercihen İİBF, Uluslararası İlişkiler, İngiliz Dili ve Edebiyatı, İşletme Müh.vb. bölümler” adaylar Kızılay personel alımları için başvurabilir.

Proje sorumlusu olmak için gerekli şartları nelerdir?

Adayların başvuru yapabilmesi için en az 3 yıl deneyim sahibi olması gerekiyor. Ayrıca tercihen askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 1 yıl tecilli olması, ileri seviyede İngilizce bilmesi “okuma, yazma, konuşma”, iyi düzeyde MS Office programları bilgisi olan ve aktif SAP kullanabilmesi, Power BI ve MS Project uygulamaları bilgisi olması, paydaş memnuniyetine önem vermesi, ekip çalışmasına yatkın, zamanı etkin kullanabilen ve sonuç odaklı, planlama ve organizasyon yeteneği gelişmiş, seyahat engeli bulunmayan ile B sınıfı sürücü belgesine sahip aktif araç kullanabilen adaylar başvurabilir.

Kızılay personel alımı başvuru süreci nasıl olacak?

Kızılay’a Kasım ayı itibarıyla yeni proje sorumlusu personel alımın başvurular online olarak yapılabilecek. Başvuru iş ve işlemlerini hemen Kızılay Kariyer internet sayfasından yapabilirsiniz.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Memur Alımı Haberleri