KPSS 55 Yeni Koruma ve Güvenlik Personeli Alımı Açıklandı

Bahşılı Belediyesine ilk defa atanmak üzere memur alım ilanı açıklandı. Kadrolu koruma ve güvenlik personeli alımı başvuru süreci, şartları ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kamu kurumu tarafından KPSS 55 puanla kadrolu yeni koruma ve güvenlik personeli alımı yapılacak. Kadrolu statüde olacak koruma alımları için Bahşılı Belediyesi ilanı açıklandı. Başvuru süreci, şartları ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte detaylar.

Kamu personel alımı genel şartları

Başvuru için 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 40 ncı maddesi ile 48 nci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen aşağıdaki genel şartlara sahip olmaları gerekmektedir: Bu kapsamda Türk Vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, askerlikle ilişiği olmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak gerekiyor.

Koruma ve güvenlik alımı özel şartları-mezuniyetler

Başvuru için adayların en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olması, daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmaması, son başvuru tarihi itibariyle geçerlilik süresi dolmamış Valiliklerce verilen Özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olması gerekiyor.

7 Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı GİH sınıfı 11. derece kadrolar için olacak. Herhangi bir ortaöğretim kurumundan (lise ve dengi okul) mezun olmak, en az (B) sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak gerekiyor. Başvuruları Erkek/Kadın adaylar KPSSP94 en az 55 puanla yapabileceklerdir.

Bahşılı Belediyesi memur alımı süreci

Bahşılı Belediyesi memur alımı için adaylar, başvuru esnasında istenilen belgeler ile birlikte 23- 25 Ağustos 2023 tarihlerinde başvurularını şahsen ya da posta ile yapabileceklerdir. Başvuru adresi: “Bahşılı Belediye Başkanlığı Belediye Hizmet Binası Hüseyin Onbaşı Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi no:23 Bahşılı / KIRIKKALE”.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Memur Alımı Haberleri