KPSS Şartsız 2 - 3 - 4 Kat Maaşlarla Kamu Personeli Alımı Güncel Başvuru

Kamuya güncel memur alımı başvuruları alınıyor. Adaylar 2, 3 ve 4 kat maaşlar için başvuru yapabiliyor. Kamu memur atama süreci ve tüm detaylar bu yazımızda.

Kamu kurumu tarafından iki kat, üç kat ile 4 kat olmak üzere maaşlarla güncel memur alımı başvuruları alınıyor. 1 kat maaş 41 bin 644 TL’dir. Bu ilanda yer alan kadroları, başvuruları ve tüm süreci hemen inceleyebilirsiniz.

Sözleşmeli personel alımı başvuru şartları nelerdir?

Başvuru için adayların 657 sayılı DMK’daki şartları taşıması, T.C. vatandaşı olması, askerlikle ilişiği olmaması gerekmektedir. Başvurularda adaylardan KPSS şartı aranmıyor. KPSS puanı olmayan ve belge ibraz etmeyenler değerlendirme aşamasında KPSS 70 olarak baz alınacaktır.

Kamu personeli alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

Başvuru için bilgisayar, yazılım, elektrik, elektronik, elektrik ve elektronik ile endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekiyor. Ayrıca diğer 4 yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik mezunları da başvurabilir.

Kamu memur alımı maaşları ne kadar olacak?

KIDEMLİ YAZILIM UZMANI - 1 Kişi (4 Katına kadar, Tam zamanlı, İSTANBUL),

KIDEMLİ YAZILIM UZMANI - 1 Kişi (3 Katına kadar, Tam zamanlı, İSTANBUL),

YAZILIM UZMANI - 2 Kişi (2 Katına kadar, Tam zamanlı, İSTANBUL),

KIDEMLİ AĞ VE SİSTEM YÖNETİCİSİ - 1 Kişi (4 katına kadar, Tam Zamanlı, İSTANBUL) için olmak üzere maaşlar verilecek. Bir kat maaş 41 bin 644 TL’dir. Bu kapsamda 2, 3 ve 4 kat NET maaşlar bu ilandaki kadrolar için yer almaktadır.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi personel alımı başvuruları

Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından güncel 2-3 ve 4 kat maaşlarla kamu memur alımı başvuruları 28 Şubat 2024 tarihine kadar sürecek. Adaylar başvurularını Sağlık Bilimleri Üniversitesi (Hamidiye Külliyesi) Personel Daire Başkanlığı Selimiye Mah. Tıbbiye Cad. No: 38 Üsküdar, İSTANBUL adresine yapmaları gerekiyor. Başvurular şahsen ya da posta ile yapılabilmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Memur Alımı Haberleri