Lise Önlisans Lisans Mülakatsız 6 Branş Yeni Memur Alımı Bugün Açıklandı

Kamuya en az lise olmak üzere lisans veya önlisans mezunlarının başvurabileceği memur alımı bugün açıklandı. Mülakatsız direkt KPSS puanı ile atamalar yapılacak. İşte detaylar.

Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yeni sözleşmeli (4/B) personel alım ilanı yayımlandı. Bu ilanda belirtilen pozisyonlara toplam 45 adet sözleşmeli personel alınacaktır. Detayları ve tüm süreci hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

Kamu personeli alımı başvuru genel koşulları nelerdir?

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun değişik 48. Maddesinde belirtilen şartları taşımak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türk Ceza Kanununun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile ilgili suçlardan mahkum olmamak, askerlikle ilişiği olmamak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, görevini yapmaya engel sağlık sorunu olmamak gerekiyor.

KPSS şartları: Lisans mezunları için 2022 KPSS (B) grubu KPSSP3 puanı, Önlisans mezunları için 2022 KPSS (B) grubu KPSSP93 puanı ve Ortaöğretim mezunları için 2022 KPSS (B) grubu KPSSP94 puanı esas alınacaktır.

Sözleşmeli memur alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

5 Büro Personeli Yükseköğretim Kurumlarının önlisans programlarının birinden mezun olmak.

19 Destek Personeli (Temizlik) lise mezunu olmak, Temizlik görevini yapmaya engel olacak sağlık sorunu bulunmamak.

15 Koruma ve Güvenlik Görevlisi Özel Güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, Güvenlik görevini yapmaya engel olacak sağlık sorunu bulunmamak, Erkek adaylarda 160 cm den kısa olmamak ve boy uzunluğunun cm cinsinden son 2 rakamı ile kilosu arasında farkın 15 den fazla 13 ten az olmamak. Kadın adaylarda 155 cm’den kısa olmamak ve boy uzunluğunun cm cinsinden son 2 rakamı ile kilosu arasında farkın 15 den fazla, 13 ten az olmamak. Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak.

1 Diyetisyen Yükseköğretim Kurumlarının Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun olmak. Barkodlu SGK Tescil ve Hizmet Dökümü ile 2 yıl deneyim sahibi olduğunu belgelendirmek şartıyla çalışmış olduğu iş yerinden Diyetisyen olarak çalıştığına dair alınan belge. ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Eğitimi sertifikasına sahip olmak. ISO 9001:2015 Temel Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi sertifikasına sahip olmak. Klinik Nütrisyon Temel eğitimini almış olmak.

1 Mühendis (Bilgisayar) Yükseköğretim Kurumlarının Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Sistem Mühendisliği ve Yazılım Mühendisliği lisans programlarından birinden mezun olmak. Barkodlu SGK Tescil ve hizmet dökümü ile (2) yıl mezuniyeti alanında çalışmış olduğunu belgelendirmek. Lisans mezuniyeti sonrası C# programlama dili ile web tabanlı uygulama geliştirme alanında en az iki (2) yıl deneyim sahibi olduğunu iş yerinden alacağı belge ile belgelendirmek.

2 Sağlık Teknikeri (Tıbbi Görüntüleme) Yükseköğretim Kurumlarının Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ön lisans programından mezun olmak. Üniversitemiz Veteriner Fakültesinde görev yapacaktır.

2 Sağlık Teknikeri (Tıbbi Görüntüleme) Yükseköğretim Kurumlarının Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ön lisans programından mezun olmak. Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesinde görev yapacaktır.

Selçuk Üniversitesi memur alımı süreci nasıl olacak?

Selçuk Üniversitesi memur alımı için müracaatlar kurumun personel ilan başvuru sayfasından yapılabilecektir. Süreç 25 Mart - 15 Nisan 2024 tarihleri arasında sadece online olarak yapılabilecek. Adaylar üniversitenin başvuru internet adresinde yer alan online başvuru bilgilerini doldurduktan sonra online başvuru sırasında istenen belgeleri ilgili alana yükleyecektir.

Selçuk Üniversitesi memur alımı kılavuzu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Memur Alımı Haberleri