Sözleşmeli Kamu Memur Alımı! KPSS 60-65 İkamet Şartsız Başvurular

Kamuya 4/B sözleşmeli memur alımı başvuruları alınıyor. KPSS 60 ve 65 puanlarla olmak üzere ikamet şartsız başvuru süreci ve tüm detayları bu yazımızda yer alıyor.

Kamu Üniversitesi tarafından mülakat ve ikamet şartı olmadan 4/B sözleşmeli kamu personeli alımı başvuruları devam ediyor. Mülakatsız memur ataması yapılacak 2022 yılı KPSS puan sırası esas alınmak suretiyle sözleşmeli 4/B kamu memur alımına dair tüm detaylar şu şekildedir:

Kamu memur alımı başvuru şartları

Devlet Memurları Kanununda yer alan genel şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, askerlikle ilişiği olmamak, kamu görevinden herhangi bir nedenden dolayı ihraç edilmemiş olmak, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almamak gerekmektedir.

Memur alımı başvuru mezuniyet şartları nelerdir?

1 Destek Personeli “Aşçı” alımı erkek adaylar KPSS en az 65 puan şartı ile olacak. Lise mezunu olup Ustalık Belgesi ile Usta Öğreticilik Belgesine sahip olmak, en az 1 yılı Aşçılık alanında olmak üzere toplam en az 4 yıl yemekhane/lokanta iş deneyimine sahip olmak, MEB veya Üniversitelerden alınmış Hijyen Eğitimi Belgesine sahip olmak. 26 Şubat 1988 ve sonrası doğumlu olmak gerekiyor.

5 Destek Personeli “Temizlik -Yemekhane Servis Elemanı” alımı erkek adaylar KPSS en az 60 puan şartı ile olacak. Önlisans mezunu olmak, Lokanta veya Otel sektörlerinde en az 6 ay iş deneyimine sahip olmak MEB veya Üniversitelerden alınmış Hijyen Eğitimi Belgesine sahip olmak, 26 Şubat 1988 ve sonrası doğumlu olmak gerekiyor.

10 Destek Personeli “Temizlik - Yemekhane Servis Elemanı” alımı erkek adaylar KPSS en az 60 puan şartı ile olacak, Lise mezunu olmak, Lokanta veya Otel sektörlerinde en az 1 yıl iş deneyimine sahip olmak, MEB veya Üniversitelerden alınmış Hijyen Eğitimi Belgesine sahip olmak, 26 Şubat 1988 ve sonrası doğumlu olmak gerekiyor.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi memur alımı başvuru tarihleri

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi bünyesinde memur alımı için başvurular “Üniversite Personel Daire Başkanlığına (Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Merkez Yerleşkesi Rektörlük Binası Personel Daire Başkanlığı, Merkez/KIRŞEHİR)” adresine olacak. Adaylar 26 Şubat’a kadar şahsen başvuru yapmaları gerekiyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Memur Alımı Haberleri