TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu 236 memur alımı yapacak. TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği ileri Teknolojiler Araştırma Merkezi (BİLGEM) personel alımı başladı. Tübitak bünyesinde görev yapmak üzere proje personeli (araştırmacı - teknik ve destek personeli) istihdam edilecektir. İşte sürece dair tüm detaylar.
Bilgem personel alımı başvuru kontenjanları
6 Teknik ve Destek Personeli, farklı alanlarda 45 Araştırmacı, 100 Araştırmacı, 35 Araştırmacı, 50 Araştırmacı olmak üzere 236 memur alımı yapılacak.
Tübitak personel alımı başvuru süreci
Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 236 personel Alımı için başvurular 22 Nisan - 13 Mayıs 2024 tarihleri arasında olacak.
Kamu personel alımı başvuru nitelikleri nelerdir?
50 Araştırmacı Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, Sistem Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Adli Bilişim Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Bil işim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgisayar ve Enformatik, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Metalürji ve Malzeme Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Makine Mühendisliği Makine ve İmalat Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Mekatronik Sistemler Mühendisliği, Uzay Mühendisliği, Uçak ve Uzay Mühendisliği, veya Havacılık ve Uzay Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak.
35 Araştırmacı Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, Sistem Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği. Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgisayar ve Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Mekatronik Sistemler Mühendisliği, Uzay Mühendisliği, Uçak ve Uzay Mühendisliği veya Havacılık ve Uzay Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak.
100 Araştırmacı Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, Sistem Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Adli Bilişim Mühendisliği, işletme Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgisayar ve Enformatik, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Metalürji ve Malzeme Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Makine ve İmalat Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Mekatronik Sistemler Mühendisliği, Uzay Mühendisliği, Uçak ve Uzay Mühendisliği veya Havacılık ve Uzay Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak ya da 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Bahar/Yaz dönemi sonunda bitirebilecek durumda olmak.
45 Araştırmacı Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, Sistem Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Adli Bilişim Mühendisliği, işletme Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgisayar ve Enformatik, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Metalürji ve Malzeme Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Mekatronik Sistemler Mühendisliği, Uzay Mühendisliği, Uçak ve Uzay Mühendisliği veya Havacılık ve Uzay Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak ya da 2029-2024 Eğitim-Öğretim yılı Bahar/Yaz dönemi sonunda bitirebilecek durumda olmak.
6 Teknik ve Destek Personeli Endüstri Mühendisliği, Sistem Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, Malzeme Mühendisliği, Malzeme Bilimi ve Mühendisliği, Metalürji ve Malzeme Mühendisliği, Malzeme Bili mi ve Mühendisliği, Çevre Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Makine ve imalat Mühendisliği, Mekatronik Mühendisi iği, Mekatronik Sistemler Mühendisliği veya İşletme Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak.