Yeni Başvuru Kılavuzu Yayımlandı! Kadrolu Memur Alımı - KPSS 55

KPSS 55 puanla olmak üzere yeni kamu personeli alımı başvuruları açıklandı. Başvuru süreci, şartları ve gerekli tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte detaylar.

Efeler Belediye Başkanlığına ilk defa atanmak üzere sözleşmeli personel alım ilanı açıklandı. Belediye bünyesinde kadrolu psikolog ile ekonomist alımları açıklandı. Başvuru tüm detayları ve süreci hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

Başvuru genel şartları nelerdir?

657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki şartları taşımak, Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile ilgili suçlardan mahkum olmamak, askerlikle ilişiği olmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak şartları var.

Memur alımı nitelikleri nelerdir?

2 Psikolog SH sınıfı 6. derece için olacak. Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Psikoloji Bölümünden mezun olmak, Kadın /Erkek adaylar KPSSP3 puan türünden en az 55 almak gerekiyor.

1 Ekonomist TH sınıfı 6. derece için olacak. Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Ekonomi ve Finans, Ekonomi Yönetim Bilimleri, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden mezun olmak, Kadın /Erkek adaylar KPSSP3 puan türünden en az 55 almak gerekiyor.

Efeler Belediyesi personel alımı süreci nasıl işler?

Efeler Belediyesi bünyesinde memur alımı için adaylar başvuru esnasında istenilen belgeleri ile birlikte 20 Aralık 2023-22 Aralık 2023 günü “Yedieylül Mahallesi İzmir Bulvarı No:5 T.C. Efeler Belediye Başkanlığı Hizmet Binası İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü Efeler /AYDIN” adresine şahsen veya posta yolu ile olacak. Ayrıca e-posta ile de başvuru yapılabilecek.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Memur Alımı Haberleri