15 İlçede Banka Şubelerine Yeni Memur Alımı Başladı! Başvuru Ekranı

İş Bankası tarafından İstanbul’da yer alan 15 ilçede şubelere memur alımı yapılacak. Detayları hemen bu haberimizde bulabilirsiniz. İşte gerekli başvurular ve şartlar.

İş Bankası tarafından “İstanbul Memur Alımı” ilanı yayımlandı. İstanbul’da İş Bankası’nın 15 ilçedeki şubeleri için memur alımına başvurular başladı. Bankanın temel bankacılık hizmetlerini yerine getirilmek üzere Memur pozisyonunda görevlendirilecek personel alımı başladı.

Banka personeli alımı yapılacak ilçeler

İstanbul ili Bağcılar, Bakırköy, Beşiktaş, Beyoğlu, Çatalca, Esenyurt, Eyüpsultan, Fatih, Kadıköy, Kağıthane, Sarıyer, Silivri, Şişli, Üsküdar ve Zeytinburnu ilçelerinde bulunan Şubelerinde memur alımı başladı.

Personel alımı genel koşulları nelerdir?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden en geç 11 Mart 2024 itibarıyla mezun olmak, 11 Mart 2024 tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak (11 Mart 1994 ve sonrasında doğmuş olanlar başvurabilecektir.), askerlik görevini tamamlamış, muaf ya da 2025 Mart ayına kadar tecil ettirmiş olmak, sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak, Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımamak ve kamu haklarından yoksun bulunmamak, affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezası almamış olmak, daha önce Bankanın yaptığı Memur, Operasyon Elemanı, Operasyon Destek Elemanı ve Çağrı Merkezi sınavlarında en fazla 2 kez başarısız olmak ve bu sınavların herhangi birinin mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olmak gerekiyor.

İş Bankası personel alımı başvuruları

İş Bankası bünyesinde memur alımı için başvurular 11 Mart 2024 tarihine kadar olacak. Adaylar başvurularını online olarak bankanın kariyer sistemi üzerinden yapabileceklerdir.

İş Bankası memur alımı başvuru ekranı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sınavlar Haberleri