2022-2023 KPSS Puanıyla Kamu Memur Alımı! İkamet Şartsız Güncel İlan

2022 veya 2023 KPSS puanlarından herhangi birinden adaylar başvuru yapabiliyor. Kamu memur atama başvuru süreci ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kamu personeli alımı başvuruları kapsamında “Dicle Kalkınma Ajansı” tarafından uzman personel alımı başvuruları alınacak. Mart-Nisan aylarında başvuruları alınacak kamu memur alımına dair tüm detayları ve süreci hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kamu memur alımı başvuru genel koşulları

Adayların başvuru için T.C. vatandaşı olması, askerlikle ilgisi bulunmaması, kamu haklarından mahrum bulunmaması, güvenlik soruşturması veya arşiv araştırması yapılmış olması, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmaması, askerlikle ilişiği olmaması gerekiyor. Ayrıca 2022 ya da 2023 KPSS’den adayların P14, P15, P16, P19, P20, P21, P22, P12, P13, P20, P21, P39, P40, P41, P24, P25, P26, P4, P5, P1,P2, P3 puan türlerinden en az 80 ve üzeri puan alması şartı var.

Uzman personel alımı başvuru nitelikleri

1 uzman personel alımı için İktisat, “Ekonomi, Maliye, Finans ve Bankacılık, Ekonometri, istatistik, İşletme, Hukuk, Matematik” bölümü mezunu olmak gerekiyor.

1 uzman personel alımı için “Şehir ve Bölge Planlama, Endüstri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Matematik Mühendisliği” bölümü mezunu olmak gerekiyor.

Dicle Kalkınma Ajansı personel alımı başvuru tarihleri

Dicle Kalkınma Ajansı tarafından güncel personel alımı için başvuru iş ve işlemleri 25 Mart’ta başlayacak. Adaylar e-Devlet üzerinden başvurularını 15 Nisan 2024’e kadar yapılabilecektir.

Dicle Kalkınma Ajansı memur alımı kılavuzu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sınavlar Haberleri