2022-2023 KPSS Puanlarıyla Güncel Memur Alımı Online Başvuru Başlıyor

Kamu kurumu bünyesinde 2022 ve 2023 KPSS puanlarıyla güncel memur alımı başvuruları alınacak. EPDK memur alımı başvuruları başlıyor. Detayları ve tüm süreç bu yazımızda.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu “EPDK” bünyesinde kadrolu memur alımı başvuruları alınacak. 2022 KPSS veya 2023 KPSS puanları ile adaylar başvuru yapabiliyor. Uzman yardımcısı personel alımı başvuru tüm detaylarını, süreci hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

Güncel memur alımı başvuru şartları

Adaların 657 sayılı DMK’daki genel şartları taşıması, T.C. vatandaşı olması, askerlikle ilişiklerinin olmaması ile 35 yaşını doldurmamış olması gerekiyor. Ayrıca 2022 ya da 2023 KPSS’den en az 70 ve üzeri alanlar başvurabilir.

Kadrolu personel alımı başvuru nitelikleri-kontenjanları

9 Elektrik Mühendisliği/Elektrik-Elektronik Mühendisliği alanından, 4 Endüstri Mühendisliği/İşletme Mühendisliği alanından, 10 Bilgisayar Mühendisliği/Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği/Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği/Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği/Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği/Yazılım Mühendisliği alanından, 2 Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği/Harita Mühendisliği/Geomatik Mühendisliği alanından olacak.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu memur alımı başvuruları

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu “EPDK” bünyesinde kadrolu memur alımı başvuruları 15 Mart 2024 itibarıyla başlayacak. Adaylar e-Devlet şifreleri ile online başvuru iş ve işlemlerini 22 Mart 2024 tarihi dahil olmak üzere yapabilirler.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu güncel memur alımı başvuru kılavuzu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sınavlar Haberleri