2023/4 Kara Deniz Hava Kuvvetleri Askeri Personel Alımı Duyurusu

Milli Savunma Bakanlığı tarafından Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları 2023 yılı (2023/4 dönem) sözleşmeli er temini kapsamında yeni duyuru yayımlandı. Detaylar bu yazımızda.

Milli Savunma Bakanlığı MSB Personel Temin tarafından sözleşmeli er alımları kapsamında yeni duyuru bugün yayımlandı. Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ile Hava Kuvvetleri Komutanlığı için olmak üzere yeni sözleşmeli er temini kapsamında başvuru sonuçları açıklandı. Sınav tarihleri, sınav aşamaları ve tüm detaylar bu yazımızda.

MSB sözleşmeli er alımı sınav tarihleri

Milli Savunma Bakanlığı “Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları” Sözleşmeli Er Temini faaliyeti 13 Kasım-15 Aralık 2023 tarihleri arasında MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı (Mamak/Ankara) yerleşkesinde gerçekleştirileceği duyuruldu.

Askeri personel alımı seçim ve sınav aşamaları nelerdir?

Evrak Kabul, Fiziki Değerlendirme (Boy ve kilo oranlarının kontrolü), Fiziki Yeterlilik Testi [mekik, şınav ve düz koşu (400 metre)], Mülakat, Hastane sevk aşamalarından oluşmaktadır.

Sözleşmeli er temini başvuru sonuç sorgulama nasıl olacak?

Adaylar sözleşmeli er alımı kapsamında başvuru sonucunu e-Devlet şifresi ile giriş yaptıktan sonra “Tercihlerim “menüsü altından öğrenebileceklerdir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sınavlar Haberleri