254 Memur Alımı Duyurusu Açıklandı! Milli Saraylar Sınav Takvimi

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı “Milli Saraylar Başkanlığı” tarafından sözleşmeli 254 memur alımı kapsamında uygulama ve sözlü sınav takvimi açıklandı. İşte detaylar.

Milli Saraylar Başkanlığında 2023 yılı kamu personel alımı başvuruları kapsamında 254 kadro için sınav takvimi belli oldu. Adaylar durumlarını nasıl öğrenebileceklerini ve hangi kadrolara atama yapıldığını bu yazımızda bulabilirsiniz.

Milli Saraylar 254 memur alımı branşları

254 Sözleşmeli Personel Alımı İlanında Yer Alan Büro Personeli, Müze Görevlisi ve Koruma ve Güvenlik Görevlisi Sözlü Sınav Takvimi İle Destek Personeli “Temizlik Görevlisi” ve İmam-Hatip “Mukaddes Emanetler Hafızı” branşları için uygulama ve sözlü sınavı yapılacak.

Uygulama ve sözlü sınav hangi unvanlara olacak?

Milli Saraylar Başkanlığınca sözlü sınav ” büro personeli, müze görevlisi ve koruma ve güvenlik görevlisi” adaylar için olacak. Uygulama sınavı da destek personeli “temizlik görevlisi” ve imam-hatip “mukaddes emanetler hafızı” adaylar için olacak.

Kamu personel alımı sınav yerleri nasıl öğrenilecek?

Adaylar Milli Saraylar Başkanlığı 254 memur alımı kapsamında sınav yeri, tarihi ve saatlerini başvuru yaptıkları yer olan “Kariyer Kapısı” internet adresinden hemen öğrenebilirler. Bireysel e-Devlet şifresi ile adaylar durumlarını kontrol edebileceklerdir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sınavlar Haberleri