6 Kuruma Güncel Kamu Personeli Alımı Başvuruları! Kontenjanlar-Şartlar

Kamu kurum ve kuruluşlarına yeni ve güncel personel alımı başvuruları alınıyor. Sözleşmeli memur atama başvuru süreci, şartları ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

İzmir Bakırçay Üniversitesi 6 memur alımı, Dışişleri Bakanlığı 4 memur alımı, Bozok Üniversitesi 35 memur alımı, Sakarya Üniversitesi 3 memur alımı, Milli Savunma Bakanlığı 57 memur alımı, İTKİB 21 memur alımı olmak üzere 6 kuruma memur alımı başvuruları tamamlanıyor. Detayları ve süreci hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

İzmir Bakırçay Üniversitesi 6 memur alımı

İzmir Bakırçay Üniversitesi bünyesinde Büro Personeli ile Destek Personeli (Bahçıvan) alımı başvuruları tamamlanıyor. Adaylar 23 Ekim'e kadar başvuru yapabilir. KPSS'den en az 60 istenen ilan için gerekli diğer tüm hususları başvuru süresince kamu personeli internet sitemizde bulabilirsiniz.

Dışişleri Bakanlığı 4 memur alımı

Dışişleri Bakanlığı bünyesinde en az lise memur alımı başvuruları kapsamında Tel Aviv için 4 sözleşmeli atama yapılacak. Başvurularda KPSS istenmiyor. Süreç 23 Ekim dahil online olarak yapılabiliyor. TÜm bilgileri hemen kamu personeli alımı internet sitemizde bulabilirsiniz.

Bozok Üniversitesi 35 memur alımı

Yozgat Bozok Üniversitesi bünyesinde hastane personeli alımı başvuruları kapsamında süreç tamamlanıyor. 35 memur alımı 23 Ekim tarihine kadar yapılabiliyor. Eczacı, büyolog, hemşire, sağlık teknikeri, diğer sağlık personeli, röntgen teknisyeni, büro personeli alımı için süreci ve şartları hemen kamu personeli alımı internet postalımızda bulabilirsiniz.

Sakarya Üniversitesi 3 memur alımı

Sakarya Üniversitesi bünyesinde sözleşmeli 3 bilişim personeli alımı yapılıyor. KPSS zorunluluğu yok. KPSS puanı olmayanlar en az 70 olarak değerlendirilecektir. Başvurular 23 Ekim 2023 dahil olmak üzere yapılabilir. Hemen kamu personeli alımı internet sitemizde bulabilirsiniz.

Milli Savunma Bakanlığı 57 Memur Alımı

Milli Savunma Bakanlığı MSB bünyesinde sözleşmeli 57 memur alımı başvuruları alınıyor. KPSS zorunluluğu yok. Yüksek maaşlarla olmak üzere bilişim personeli alımı süreci, şartları ve tüm detayları kamu personeli alımı internet sitemizde bulabilirsiniz. Süreç 24 Ekim dahil devam edecektir.

İTKİB 21 memur alımı

İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği bünyesinde 21 kamu personeli alımı yapılıyor. 24 Ekim'e kadar başvurular devam edecektir. Uzman Yardımcısı 3, Bilgisayar Programcısı 2 İdari Personel 15, Engelli İdari Personel 1 kadro var. Diğer tüm hususları kamu personeli alımı internet sitemizde bulabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sınavlar Haberleri