8. Derece Kadrolu Devlet Personeli Alımı Bu Pazartesi Başlıyor

Kamu kurumu bünyesinde 8. Derece kadrolara devlet personeli alımı yapılacak. Başvuru süreci, şartları ve gerekli tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kamuya yeni DEVLET PERSONELİ ALIMI bu Pazartesi itibarıyla başlıyor. 8. Derece TH sınıfı iki farklı ünvanda kamu memur alımı Erdek Belediye Başkanlığı için olacak. Kadrolu statüde memur alımlarına başvurular, gerekli şartlar ve tüm süreç bu haberimizde yer alıyor.

Erdek Belediyesi memur alımı şartları

657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki şartları taşımak, Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, askerlikle ilişiği olmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak gerekiyor.

Devlet Personeli Alımı nitelikleri nelerdir

Mühendis alımı TH sınıfı 8. derece 1 kadro için olacak. Başvuru için adayların makine mühendisliği bölümünden mezun olması şartı var. Ayrıca erkek ve kadın adayların başvuru yapabileceği unvan için 2022 KPSS’den en az 70 almak yeterli.

Mimar alımı TH sınıfı 8. derece 1 kadro için olacak. Başvuru için adayların mimarlık bölümünden mezun olması şartı var. Ayrıca erkek ve kadın adayların başvuru yapabileceği unvan için 2022 KPSS’den en az 70 almak yeterli.

Kamu personel alımı başvuru tarihleri nelerdir?

Erdek Belediyesi devlet personeli alımı için başvurular 8 Ocak 2024 Pazartesi başlıyor. Başvurular 11 Ocak 2024’e kadar şahsen, posta ile ya da e-posta ile online olarak yapılabilecektir. Posta ve şahsen başvuru adresi: “Yalı Mahallesi Pazar Caddesi No:14 Erdek/BALIKESİR İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne”.

Erdek Belediyesinin İlk defa memur alım ilanı 18 Ocak 2024 tarihinde iptal edilmiştir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sınavlar Haberleri