8 Farklı Branş İlkokul İlköğretim Önlisans Lisans İşçi Personel Alımı

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam edilecek 8 Farklı iş için 8 Sürekli işçi alımı gerçekleştirilecektir. İş başvurusu için detaylara yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Tam zamanlı ve daimi süreli istihdam edilecek Sanat Galerisi ve Müze Sorumlusu, Harita Mühendisi, Makine Mühendisi, Sıhhi Tesisatçı, Harita ve Kadastro Teknikeri, İnşaat Mühendisi, İnşaat Ustası ve Jeoloji Mühendisi toplam 8 Sürekli İşçi personeli alımı gerçekleştirilecektir.

Büyükşehir Sürekli İşçi Alımı Başvuru Zamanı

Belediye bünyesinde istihdam edilmek üzere tam zamanlı ve sürekli görev verilecek işçi alımı için adaylar iş başvurularını son başvuru günü olan 26 Ocak 2024 tarihine kadar iş başvurularını tamamlayabileceklerdir.

Daimi Süreli İşçi Alımı Başvuru Evrakları

İnşaat Ustası, Sıhhi Tesisatçı Tekniker, Mühendis alımı için adaylar iş başvurularını Nüfus Cüzdan Fotokopisi, Diploma Fotokopisi, 2 Adet resim, Askerlik durum belgesi, Sabıka kaydı, Vukuatlı Nüfus Kayıt örneği, iş başvurusunda bulunulacak iş için gerekli sertifika ve belgeler ve İş başvuru formu ile birlikte iş başvurusunda bulunabileceklerdir.

MBB İşçi Alımı Başvurusu Nasıl Yapılacak?

Muğla Büyükşehir Belediyesi sürekli işçi olarak istihdam edeceği 8 işçi alımı için adaylarda olması gereken iş başvuru şartları:

Sanat Galerisi ve Müze Sorumlusu, Üniversitelerin Edebiyat Fakültesi veya İlgili enstitülerinin Müzecilik alanında eğitim almış olmak. İyi derecede en az bir yabancı dil bilgisine sahip olmak.

Harita Mühendisi, Üniversitelerin Harita Mühendisliği, Jeodezi ve Fotometri Mühendisliği Geomatik Mühendisliği lisans bölümlerinden herhangi birinden mezun olmak. En az 2 Yıl iş deneyimine sahip olmak. Arazi ölçüm programlarına hakim olmak. 1 Ocak 1983 tarihinden sonra doğmuş olmak.

Makine Mühendisi, Üniversitelerin Makine Mühendisliği lisans bölümünden mezun olmak. B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Sıhhi Tesisatçı, en az B sürücü ehliyetine sahip olmak. Yetkili Eğitim Kurumları tarafından verilen Sıhhi tesisatçılık, tesisatçılık, Yapı Tesisatçılığı alanlarından biri veya bu alanların dengi kabul edilen en az birinden mesleki yeterlilik ustalık usta öğretici belgelerinden birine sahip olmak.

Harita ve Kadastro Teknikeri, En az 2 yıl süreli eğitim veren Üniversitelerin Harita- Harita ve Kadastro teknikerliği önlisans bölümlerinden birinden mezun olmak. En az 1 Yıl süreli iş tecrübesine sahip olmak. B sürücü belgesine sahip olmak.

İnşaat Mühendisi, İnşaat Mühendisliği lisans bölümünden mezun olmak. En az B ehliyete sahip olmak. Atıksu altyapı proje ve Yapı denetimi işlerinde en az 2 Yıl iş deneyimine sahip olmak.

İnşaat Ustası en az İlkokul, İlköğretim mezunu olmak. İnşaat işlerinde tecrübe sahibi olmak.

Jeoloji Mühendisi Üniversitelerin Jeoloji Hidrojeoloji lisans bölümlerinden mezun olmak. Tercihen Yeraltı suları havza korumu mevzuatına hakim olmak. Aktif araç kullanabilen arazide çalışmaya uygun olmak. Adayların Muğla sınırlarında ikamet etmesi ve tercihen işçi alımı yapılacak lokasyonda ikamet etmesi tercih nedeni olacaktır.

MBB İşçi Alımı Başvurusu Nasıl Yapılacak?

Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere 8 daimi süreli işçi alımı için adaylar iş başvurularını Başvuru süresi içinde İnternetten temin edilecek iş başvuru formu ve Başvuru için istenilen belgeler ile birlikte iş başvurularını tamamlayabileceklerdir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sınavlar Haberleri