Açıktan Devlet Memuru Alımı Yarın Başlıyor! KPSS 60 Lise Önlisans Lisans

Kamuya açıktan olmak üzere ilk defa atanmak üzere yeni memur alımı başvuruları alınacak. kimler açıktan memur alımlarına başvurabilir? İşte süreç ve tüm şartlar.

Kamuya AÇIKTAN yeni DEVLET MEMURU ALIMI başvuruları alınacak. Kamu kurumu tarafından ilk defa atanmak üzere memur alımları için başvurular başlıyor. Kimler açıktan memur alımı başvuru sürecine dahil olabilir. İşte gerekli başvurular ve tüm detaylar.

Devlet memuru alımı başvuru şartları

Başvuru için adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununda yer alan genel koşulları taşıması gerekiyor. Ayrıca T.C. vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, askerlikle ilişiği olmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ya da bedensel engeli bulunmamak şartları yer almaktadır. Ayrıca en az B ehliyeti olmak, 2022 KPSS’den 60, 65 ve 70 puan şartları var.

Güncel memur alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni alımı GİH sınıfı 10. derece kadroya, Tekniker alımı TH sınıfı 8. derece kadroya, Mühendis alımı TH sınıfı 8. derece kadroya olacak.

Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni VHKİ alımı için lise mezunu olmak, MEB onaylı bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmak, erkek ve kadın adaylar 2022 KPSSP94’ten en an 60 puanı olmak gerekiyor.

Tekniker alımı için Elektrik önlisans mezunu olmak, erkek ve kadın adaylar 2022 KPSSP93’ten en an 65 puanı olmak gerekiyor.

Mühendis alımı için lisans inşaat mühendisliği mezunu olmak, erkek ve kadın adaylar2022 KPSSP3’ten en an 70 puanı olmak gerekiyor.

Sulusaray Belediyesi personel alımı başvuruları

Tokat “Sulusaray Belediyesi” bünyesinde kamu memur alımına başvurular online olarak e-posta adresine, şahsen ya da posta ile olacak. Adaylar başvurularını Atatürk Caddesi No:81 Sulusaray/Tokat adresine 11-13 Mart 2024 tarihleri arasında yapabileceklerdir.

12 Mart tarihli DUYURU: Sulusaray Belediyesinin 11 Mart 2024 tarihli ve 179 sayılı yazısına istinaden iptal edilmiştir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sınavlar Haberleri