Adalet Bakanlığı 406 Memur Alımı Duyurusu Yayımlandı! 3 Ünvan Yedekler

Adalet Bakanlığı tarafından 406 Kadrolu Psikolog ve Sosyal Çalışmacı Alımlarında Yedek Olarak Belirlenen Adaylardan İstenilecek Belgeler Hakkında Duyuru yayımlandı. İşte detaylar.

T.C. Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından 132 psikolog, 52 pedagog ve 222 sosyal çalışmacı kadrosuna personel alımlarında “kontenjan nedeniyle yerleştirmeye hak kazanamayan” (yedek) adayların yerleştirme işlemlerine devam edildiği açıklamasına yer verildi. Bu kapsamda 46 psikolog ve 18 sosyal çalışmacı kadrosu boş bulunmaktadır denildi.

Yeni yedek adayların yerleştirmesi yapılacak

Adalet Bakanlığı tarafından ilgili mevzuat hükümlerinde psikolog yerleştirmelerinden kalan 14 yedek ile sosyal çalışmacı yerleştirmelerinden kalan 94 yedek arasından belge gönderenlerin nihai başarı listesindeki puan sıralamasına göre yerleştirmeleri yapılacaktır. Bakanlık internet sitesinden güncel sorgulama yapılabilir.

Atama başvuru tarihleri

Adaylar gerekli belgeleri 11 Mart 2024 tarihine kadar “Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Merkez Teşkilat Şube Müdürlüğü Bakanlıklar / ANKARA” adresinde olacak şekilde elden veya postayla iletmesi gerekiyor.

Adalet Bakanlığı memur alımı atama belgeleri

Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım Platformu üzerinden alınacak “Başvuru Bilgileri” çıktısı, Mal bildirimi, Bilgi formu, 2 adet biyometrik fotoğraf, Diploma, KPSS sonuç belgesi, Sağlık beyanı, Etik sözleşmesi, Askerliğini yapmış adaylar için terhis belgesi, Özgeçmiş, Kamuda görev yapan/yapmış olan adayların ilgili kurum tarafından düzenlenen ünvan ve statüsünü gösterir hizmet belgesi, Tercih dilekçesi isteniyor.

Adalet Bakanlığı duyuru tam metni.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sınavlar Haberleri