Adalet Bakanlığı 8 Farklı Branş 4/B Memur Alımı Başvuruları Başlıyor

Adalet Bakanlığı bünyesinde Ceza ve Tevkifevleri CTE Genel Müdürlüğüne yeni memur personel alımı başvuruları yarın başlıyor. Detaylar ve başvuru hususları bu haberimizde.

Adalet Bakanlığı “Ceza ve Tevkifevleri” CTE için yeni personel alımları yapılacak. Farklı 8 branşa personel alımında süreç yarın başlıyor. Adaylar başvurularını online olarak yapabileceklerdir. CTE personel alımı kapsamında sosyal çalışmacı, veteriner, mühendis (İnşaat), mühendis (Gıda), mühendis (Makine), mühendis (Ziraat), diyetisyen ve fizyoterapist kadroları var.

Memur alımı nitelikleri nelerdir?

Başvuru için adayların 657 DMK’daki şartları taşıması, T.C. vatandaşı olması, askerlikle ilişiği olmaması şartları yer aldı. Ayrıca başvuru için Adayların güvenlik soruşturması olumlu sonuçlanması ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı olmaması gerekiyor.

Kamu personeli alımı başvuru mezuniyetleri nelerdir?

Sosyal Çalışmacı alımı için Sosyal Hizmetler lisans, Mühendis (İnşaat) alımı için İnşaat Mühendisliği lisans, Mühendis (Makine) alımı için Makine Mühendisliği lisans, Mühendis (Gıda) alımı için Gıda Mühendisliği lisans, Mühendis (Ziraat) alımı için Ziraat Mühendisliği lisans, Fizyoterapist alımı için Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon lisans, Veteriner Hekim alımı için Veterinerlik lisans, Diyetisyen alımı için Beslenme ve Diyetetik lisans mezunu olmak ve 2022 KPSS puanına sahip olmak şartları var.

Adalet Bakanlığı memur alımı süreci nasıl olacak?

Adalet Bakanlığı bünyesinde “Ceza ve Tevkifevleri” CTE memur alımı için başvuru iş ve işlemleri online olarak yarın başlıyor. Adaylar 15 Ocak 2024 ile 29 Ocak 2024 tarihleri arasında başvurularını yapabileceklerdir. Başvurular online olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sınavlar Haberleri