AFAD 40 Şehirde 215 Memur Personel Alımı Duyurusu Geldi! Kesin Sonuç

AFAD tarafından 4/B sözleşmeli arama ve kurtarma teknisyeni alımı kesin başvuru sonuçları ve uygulama sınavı hakkında yeni duyuru yayımlandı. İşte sürece dair tüm detayların yer aldığı haberimiz.

AFAD’a 2023 yılı yeni kamu personeli alımları kapsamında bir duyuru daha geldi. Kesin sonuçlar ile sınav sürecine dair bilgiler açıklandı. AFAD’da 215 memur alımı kapsamında “Sözleşmeli Arama ve Kurtarma Teknisyeni” alımında 4 katı aday KPSS puan sıralaması esas alınarak kesin başvuru sonuçları ve uygulama sınavına katılmaya hak kazanan adaylar belirlendi.

AFAD personel alımı uygulama sınavı

AFAD’da uygulama sınavına katılmaya hak kazanan adaylar “25 Kasım-3 Aralık 2023” tarihleri arasında katılacakları sınava ilişkin bilgilerini Kariyer Kapısı internet adresinde yayımlandı. Adaylar “Sınav/Mülakat Bilgileri Görüntüleme” alanından gerekli iş ve işlemlere erişim sağlayabilir.

Sınava katılacak adayların dikkat edilmesi gerekenler

Adayların sınav günü ve saatinde sınav yerinde hazır bulunmaları kimlik belgelerini yanlarında bulundurmaları ile gerekli sağlık kurulu raporunu, sınav esnasında Uygulama Sınav Komisyonuna teslim etmeleri gerekiyor. Ayrıca sınav öncesi boy ve kilo ölçümleri yapılacak ve uygun olanlar sınava katılabilecektir.

AFAD arama kurtarma teknisyeni alımı sonuç sorgulama

Adaylar Sınav/Mülakat Bilgiler Görüntüleme Sınavlara/Mülakatlara ilişkin bilgiler görüntülemek için sol menüden “Sınavlarım/Mülakatlarım” seçeneğine tıklamaları gerekiyor. Ardından bekleyen veya onaylanmış başvuruları görüntülemek için “Başvurularım” seçeneğine tıklayacak ve davet edileceği “sınav/mülakat” aşamasının “tarih/saat bilgiler, sınav/mülakat puanı ve aşamadaki olumlu/olumsuz/bekliyor” durumu gösterilir. Kurum tarafından sonuçların onaylanmasının ardından aşamaya ilişkin puan ve durum bilgiler güncellenecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sınavlar Haberleri