Aile Bakanlığı 8.000 Memur Alımı Sonucu! 40.000 Aday Belli Oluyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 8.000 güncel kamu personeli alımı kapsamında başvuru sonuçlarında geri sayım başladı. İşte kadrolar ve sonuçlara dair detaylar.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde 11 Mart’ta tamamlanan başvurular sonrası geri sayım adaylar için başladı. 8.000 yeni kamu personeli alımı yapılacak. Asil ve yedek olmak üzere 40.000 aday belirlenecek. İşte kadrolar ve tüm detayları ile sürecin yer aldığı yazımız.

8.000 memur alımı yapılacak branşlar

Mühendis “Elektrik- Elektronik”, Mühendis “Makine”, Mühendis “İnşaat”, Mühendis “Mimar “, Şehir Plancısı, Tekniker, Teknisyen, Büro Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Destek Personeli “Temizlik Personeli”, Şoför, Destek Personeli “Yiyecek İçecek Hizmetleri”, Aile Sosyal Destek Personeli “ASDEP”, Sosyal Çalışmacı, Psikolog, Çocuk Gelişimcisi, Öğretmen, Fizyoterapist, Hemşire, Diğer Sağlık Personeli, Avukat, Yurt Yönetim Personeli, Destek Personeli “Çocuk Bakıcısı”, Destek Personeli “Bakım Personeli”, Destek Personeli “Engelli Bakıcısı”, Destek Personeli “Yaşlı Bakıcısı”, Destek Personeli “Aşçı-Aşçı Yardımcısı” olmak üzere 8.000 kadro için başvurular alınmıştı.

40.000 asil- yedek aday belirlenecek

8.000 asil aday ile 4 katı da yedek olmak üzere 32 bin adaylar birlikte toplamda 40.000 kişi belirlenecek. KPSS puan sırasına göre atamalar ünvanlar bazında olacak. Öte yandan KPSS puanları eşit olan adayların bulunması halinde; doğum tarihi önce olan aday, bunda da eşitlik olması halinde mezuniyet tarihi önce olan aday üst sırada yer alacaktır.

Aile Bakanlığı 8000 memur alımı sonuçları

Adaylar başvuru sonuçlarına dair detayları kariyer kapısı kamu işe alım “başvuru yapılan adres” internet sitesinden ve Bakanlık PGM adresinden takip edebileceklerdir. KAMU PERSONELİ ALIMI olarak süreci takip ediyoruz ve sizleri anında bilgilendireceğiz.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (11)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sınavlar Haberleri