Aile Bakanlığı KPSS 60 Yeni Memur Alımı Yapacak! Güncel İlan Açıklandı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından “Erdemli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı” bünyesinde atama yapılacak. İşte sürece dair tüm detaylar.

Kamuya yeni SYDV personel alımı başvuruları Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yeni memur alımları yapılacak. KPSS 60 personel alımı başvuru süreci, Erdemli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı personel atama tüm detayları bu yazımızda yer alıyor.

Kamu personeli alımı başvuru şartları nelerdir?

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, 18 yaşını bitirmiş ve 40 yaşını doldurmamış olmak, erkek adaylar için askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, adli Sicil Kaydı bulunmamak, İlan tarihi itibariyle Erdemli ilçe sınırları içinde en az son 1 yıl ikamet etmesi şartı var.

Güncel personel alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

1 muhasebe görevlisi alımı için Muhasebe ve Finans Yönetimi, Muhasebe Bilgi Sistemleri, Muhasebe ve Denetim, İşletme, İktisat bölümlerinden birinden mezun olarak lisans diplomasına sahip olmak ve 2022 veya 2023 yılı KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak şartları aranır.

1 hizmet görevlisi alımı için en az (B) Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, her türlü arazi ve iklim şartlarında gece gündüz aktif olarak çok iyi araç kullanabiliyor olmak gerekmektedir.

SYDV personel alımı başvuru süreci nasıl olacak?

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü internet sitesinden online başvurular 7 Kasım’a kadar yapılması gerekiyor. Ardından adaylar 9 Kasım 2023 tarihine kadar istenilen şartları taşıdıklarını gösteren evrakların aslını göstererek bir fotokopisini Erdemli SYDV'ye bizzat teslim edecektir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sınavlar Haberleri