Bakanlık 1.500 Memur Alımı Duyurusu Yayımlandı! Tüm KPSS Puanları

Ticaret Bakanlığı tarafından KPSS 2023/2 merkezi yerleştirmesi kapsamında 1.500 kadroya dair memur alımı atama duyurusu yayımlandı. Detaylar bu yazımızda.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı “ÖSYM” bünyesinde başvuruları alınanan merkezi atama sonuçlanmıştı. KPSS 2023/2 merkezi yerleştirmesi ile Ticaret Bakanlığına Memur olarak yerleştirilen aday listesi ile tüm KPSS puanları en yüksekten en düşüğe sıralandı.

Ticaret Bakanlığı memur alımı atama başvuruları

Ticaret Bakanlığına atanana adayların gerekli belgeleri ve beyanlarını 26 Ocak 2024 tarihine kadar “Ticaret Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü (Söğütözü Mah. Nizami Gencevi Caddesi 63/1 06530 Çankaya/ANKARA)” adresine şahsen ya da posta ile iletmeleri gerekiyor.

Kamu personeli alımı zorunlu atama belgeleri nelerdir?

Beyan Formu, ÖSYM sonuç belgesinin çıktısı, mezun belgesi veya geçici mezuniyet belgesi, adli sicil kayıt belgesi, Türkiye Cumhuriyeti Nüfus Cüzdanı veya Kimlik Kartı fotokopisi, kamu görevlileri etik sözleşmesi, barkodlu askerlik durum belgesi, vesikalık fotoğraf ile mal bildirim beyannamesi istenmektedir.

İsteğe bağlı ek belgeler nelerdir?

Ortaokul veya lisede hazırlık sınıfı okuduğunu beyan eden adayların hazırlık sınıfı okuduklarını gösterir belgenin aslı veya onaylı sureti ya da lise diplomasında 3+1 şeklinde ibare olan adayların diploması, Lisans eğitiminden sonra Yüksek Lisans veya Doktora eğitimini tamamlamış adayların bu durumlarını gösterir belge istenmektedir. İsteğe bağlı belgelerin, göreve başlanıldıktan sonra da teslim edilebilecektir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sınavlar Haberleri