Bakanlık 400 Kamu Personel Alımı Duyurusu Yayımlandı! Atamalar

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından 400 kamu personel alımı kapsamında yeni duyuru bugün geldi. Atamalara dair tüm detayları hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

Hazine ve Maliye Bakanlığı 400 KAMU PERSONEL ALIMINDA nihai duyuru bugün geldi. Gelir İdaresi Başkanlığınca yapılan 400 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavında başarılı olan adayların atama belgeleri ve başvuruları yayımlandı. İşte detaylar.

400 kamu personel alımı atama süreci

Adaylar 400 kadro için ilgili göreve atanabilmeleri için aşağıda istenilen belgeleri tamamlayarak en geç 11 Ekim 2024 tarihine kadar “Gelir İdaresi Başkanlığı Personel Daire Başkanlığı Merkez Atama Müdürlüğü OECD Ankara Çok Taraflı Vergi Merkezi 25 Mart Mah. İstiklal Caddesi No:7, 06200 Yenimahalle / ANKARA” adresine kişinin kendisi tarafından “Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı ‘‘Evrak Teslim Formuna” istenilen belgeler eklenerek müracaat etmeleri gerekiyor.

Memur alımına esas istenen belgeler

T.C. Kimlik Kartı veya Nüfus cüzdanı aslı ile fotokopisi, Öğrenim belgesi, Vesikalık fotoğraf, Askerliğini yapanlar için terhis belgesi, yapmayanlar için askerlik durum belgesi, Adli sicil ve arşiv kaydına ilişkin beyan formu, Mal bildirimi formu, Halen herhangi bir kamu kurum veya kuruluşunda çalışanlar için, çalıştığı kurumdan alacakları onaylı hizmet belgesi, Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi isteniyor.

Hazine ve Maliye Bakanlığı memur atamasında önemli notlar

Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı, Evrak Teslim Formu’ ile birçok belgeye dair formlar GİB internet adresinden temin edilebilir. İşte GİB internet adresinden temin edebileceğiniz belgeler:

  • Adli sicil ve arşiv kaydı beyan formu.
  • Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Evrak Teslim Formu.
  • Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi.
  • Mal bildirimi formu.

Hazine ve Maliye Bakanlığı 400 memur alımı duyurusu ve formlar.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sınavlar Haberleri