Bakanlık Sözleşmeli 91 Personel Alımı Duyurusu! Yedek Aday Atama

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yeni kamu personeli alımı başvuruları kapsamında yedek aday atama duyurusu yayımladı. Ataması yapılanlar listesi ve detaylar bu yazımızda.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bünyesinde merkez ve taşra teşkilatı için 18-29 Eylül 2023 tarihleri arasında başvuruları alınan 91 sözleşmeli personel alımına dair yeni duyuru yayımlandı. 20 Ekim tarihli duyuruda 91 asıl adaydan belge teslim etmeyen ve belirlenen sürede başvurmayan adayların yerine yedek aday atama duyurusu yayımlandı.

Ulaştırma Bakanlığı personel alımı yedek aday atama

Hak kazanan yedek adayların gerekli belgeleri hazırlayarak 4 Aralık 2023 tarihi mesai bitimine kadar “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Personel Genel Müdürlüğü, Hakkı Turayliç Caddesi No:5 Emek Çankaya/ANKARA” adresine şahsen ya da posta ile başvurması gerekiyor.

Kamu personel alımı atama belgeleri nelerdir?

Atama başvuru formu, Diploma ya da mezuniyet belgesinin aslı veya onaylı örneği, 2022 KPSS sonuç belgesinin doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı, T.C. Kimlik Numarasının bulunduğu Nüfus Cüzdanı/Kimlik Kartının fotokopisi, Askerlikle ilgili belge, Adli Sicil Kaydı Belgesi, vesikalık fotoğraf, Mal Bildirimi Beyannamesi, Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi, Sağlık Beyanı, Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu ve diğer gerekli belgelerle başvuru yapılabilir.

Yedek aday ataması yapılan branşlar

Mühendis (Bilgisayar), Mühendis (Çevre), Mühendis (Elektrik), Mühendis (Elektronik), Mühendis (İnşaat), Mühendis (Makine), Mühendis (Yazılım), Tekniker (Bilgisayar), Tekniker (Deniz Ulaştırma ve İşletme), Tekniker (İnşaat), Büro Personeli (Adalet), Büro Personeli (Kütüphaneci), Büro Personeli (Muhasebe), Koruma Ve Güvenlik Görevlisi, Destek Personeli (Aşçı), Destek Personeli (Bahçıvan), Destek Personeli (Boyacı), Destek Personeli (Garson), Destek Personeli (Kaloriferci), Destek Personeli (Sıhhi Tesisatçı), Destek Personeli (Temizlik Görevlisi) kadrolarında yedek adaylar lsitesine Bakanlık internet sitesinden ayrıca erişim sağlanabilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sınavlar Haberleri