Çevre Şehircilik Bakanlığı 368 Memur Alımı! KPSS 2023/7 Başvuru Son

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 368 kadro için lise, önlisans ve lisans mezunu memur alımı başvuruları alınıyor. Detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Lise 41, Lisans 119 ve Önlisans 208 personel alımı. KPSS 2023/7 tercih başvuruları kapsamında memur alımı yapılıyor. KPSS tercih başvuru iş ve işlemleri kapsamında başvurular 29 Kasım’a kadar sürecek. İşte başvuru tüm detaylarının yer aldığı haberimiz.

KPSS 2023/7 memur alımı başvuru süreci

Başvurular ÖSYM’Nin Aday İşlemleri Sistemi AİS internet adresinden 29 Kasım’a kadar yapılabilecektir. Başvurular online olarak yapılıyor.

Memur alımı nitelikleri nelerdir?

Lise mezunu 41 personel alımı: 12 Destek Personeli (Temizlik Personeli) Ankara, 1 Destek Personeli (Temizlik Personeli) Adıyaman, 1 Destek Personeli (Temizlik Personeli) Ağrı, 3 Destek Personeli (Temizlik Personeli) Ankara, 1 Destek Personeli (Temizlik Personeli) Balıkesir, 1 Destek Personeli (Temizlik Personeli) Bingöl, 1 Destek Personeli (Temizlik Personeli) Erzurum, 1 Destek Personeli (Temizlik Personeli) Gaziantep, 1 Destek Personeli (Temizlik Personeli) Giresun, 3 Destek Personeli (Temizlik Personeli) İstanbul, 2 Destek Personeli (Temizlik Personeli) İzmir, 1 Destek Personeli (Temizlik Personeli) Kars, 1 Destek Personeli (Temizlik Personeli) Mersin, 5 Destek Personeli (Temizlik Personeli) Muğla, 1 Destek Personeli (Temizlik Personeli) Muş, 1 Destek Personeli (Temizlik Personeli) Niğde, 1 Destek Personeli (Temizlik Personeli) Osmaniye, 1 Destek Personeli (Temizlik Personeli) Sakarya, 1 Destek Personeli (Temizlik Personeli) Samsun, 1 Destek Personeli (Temizlik Personeli) Şanlurfa, 1 Destek Personeli (Temizlik Personeli) Zonguldak.

Lisans Mezunu 119 Memur Alımı:

1 Mühendis Zonguldak (Ereğli Limanı), 1 Mühendis Zonguldak (Zonguldak Limanı), 2 Mühendis Kilis, 2 Mühendis Kars, 1 Mühendis Şanlıurfa, 1 Mühendis Erzincan, 1 Mühendis Tunceli, 2 Mühendis Zonguldak, 6 Mühendis Muğla, 3 Mühendis Ağrı, 14 Mühendis Ankara, 2 Mühendis Şırnak, 19 Büro Personeli Ankara.

Önlisans mezunu 208 personel alımı: 8 Büro Personeli Adana, 2 Büro Personeli Adıyaman, 6 Büro Personeli Afyonkarahisar, 5 Büro Personeli Antalya, 2 Büro Personeli Artvin, 3 Büro Personeli Aydın, 3 Büro Personeli Balıkesir, 2 Büro Personeli Bartın, 3 Büro Personeli Bilecik, 3 Büro Personeli Bolu, 3 Büro Personeli Burdur, 3 Büro Personeli Bursa, 1 Büro Personeli Çanakkale, 4 Büro Personeli Denizli, 4 Büro Personeli Diyarbakır, 5 Büro Personeli Edirne, 1 Büro Personeli Elazığ, 3 Büro Personeli Erzurum, 3 Büro Personeli Eskişehir, 3 Büro Personeli Gaziantep, 2 Büro Personeli Giresun, 5 Büro Personeli Hatay, 1 Büro Personeli Isparta, 8 Büro Personeli Kahramanmaraş, 2 Büro Personeli Karabük, 2 Büro Personeli Kars, 4 Büro Personeli Kastamonu, 5 Büro Personeli Kayseri, 2 Büro Personeli Kilis, 1 Büro Personeli Kırklareli, 1 Büro Personeli Kırşehir, 2 Büro Personeli Kocaeli, 4 Büro Personeli Konya, 1 Büro Personeli Kütahya, 5 Büro Personeli Malatya, 2 Büro Personeli Manisa, 1 Büro Personeli Mardin, 12 Büro Personeli Muğla, 1 Büro Personeli Muş, 2 Büro Personeli Niğde, 5 Büro Personeli Ordu, 5 Büro Personeli Osmaniye, 2 Büro Personeli Sakarya, 3 Büro Personeli Samsun, 4 Büro Personeli Siirt, 6 Büro Personeli Şanlıurfa, 4 Büro Personeli Şırnak, 3 Büro Personeli Tekirdağ, 4 Büro Personeli Tokat, 11 Büro Personeli Trabzon, 2 Büro Personeli Tunceli, 7 Büro Personeli Van, 3 Büro Personeli Yalova, 1 Büro Personeli Yozgat, 2 Büro Personeli Zonguldak.

1 Koruma Ve Güvenlik Görevlisi (Silahlı) Ankara, 2 Koruma Ve Güvenlik Görevlisi (Silahlı) Adana, 1 Koruma Ve Güvenlik Görevlisi (Silahlı) Erzurum, 2 Koruma Ve Güvenlik Görevlisi (Silahlı) Giresun, 1 Koruma Ve Güvenlik Görevlisi (Silahlı) İstanbul, 2 Koruma Ve Güvenlik Görevlisi (Silahlı) İzmir, 1 Koruma Ve Güvenlik Görevlisi (Silahlı) Kahramanmaraş, 2 Koruma Ve Güvenlik Görevlisi (Silahlı) Konya, 1 Koruma Ve Güvenlik Görevlisi (Silahlı) Mardin, 1 Koruma Ve Güvenlik Görevlisi (Silahlı) Sakarya, 1 Koruma Ve Güvenlik Görevlisi (Silahlı) Samsun, 2 Koruma Ve Güvenlik Görevlisi (Silahlı) Zonguldak.

Lise personel alımı şartları

2001 nitelik kodu ile herhangi lise mezunu olmak şartı var.

Lisans personel alımı şartları

4421 nitelik kodu ile Ekonomi, İktisat, İş İdaresi ve İktisat, Ekonomi ve İdari Bilimler, Ekonomi-Yönetim Bilimleri, Ekonomi Politik ve Toplum Felsefesi, Uluslararası Ekonomi lisans programlarının birinden mezun olmak.

4431 nitelik kodu ile İşletme, İşletmecilik, İşletme-Maliye, İş İdaresi, İş İdaresi ve İktisat, Yönetim ve Organizasyon, Yönetim Bilimleri, Yönetim Bilimleri ve Liderlik, Muhasebe-Finansman, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Pazarlama, İşletme Bilgi Yönetimi lisans programlarının birinden mezun olmak.

4459 nitelik kodu ile Maliye, Muhasebe ve Maliye veya Maliye-Muhasebe lisans programından mezun olmak.

4503 nitelik kodu ile Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi lisans programlarının birinden mezun olmak.

4531 nitelik kodu ile Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak.

4677 nitelik kodu ile Çevre Mühendisliği lisans programından mezun olmak.

4669 nitelik kodu ile İnşaat Mühendisliği lisans programından mezun olmak.

4639 nitelik kodu ile Makine Mühendisliği, Makine ve İmalat Mühendisliği, Makine ve Üretim Mühendisliği, Makine ve Malzeme Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak.

4314 nitelik kodu ile Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği, Jeodezi ve Haritacılık Mühendisliği, Harita Mühendisliği, Geomatik Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak.

4611 nitelik kodu ile Elektrik Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak.

4685 nitelik kodu ile Jeoloji Mühendisliği, Hidrojeoloji Mühendisliği, Petrol ve Doğalgaz Jeolojisi lisans programlarının birinden mezun olmak.

4681 nitelik kodu ile Jeofizik Mühendisliği lisans programından mezun olmak.

4419 nitelik kodu ile Hukuk lisans programından mezun olmak.

Önlisans memur alımı şartları

3001 nitelik kodu ile Herhangi bir önlisans programından mezun olmak.

3173 nitelik kodu ile Muhasebe, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme- Muhasebe önlisans programlarının birinden mezun olmak.

3181 nitelik kodu ile Maliye önlisans programından mezun olmak.

3247 nitelik kodu ile Bilgi Güvenliği Teknolojisi veya Bilişim Güvenliği Teknolojisi önlisans programlarının birinden mezun olmak.

3248 nitelik kodu ile Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgisayar Teknolojileri ve Yönetimi, Bilgisayar Teknolojisi, Bilgisayar Donanımı, Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri, Muhabere ve Elektronik Bilgi Sistemleri önlisans programlarının birinden mezun olmak.

3249 nitelik kodu ile Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programcılığı (İnternet), Bilgisayar Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Web Teknolojileri ve Programlama, Bilgisayar Bilimleri önlisans programlarının birinden mezun olmak.

3253 nitelik kodu ile Bilgi İşlem, Bilgisayar Operatörlüğü, Bilgisayar Operatörlüğü ve Teknikerliği, Bilgisayar önlisans programlarının birinden mezun olmak. 8504

3254 nitelik kodu ile Bilgi Yönetimi, Bilgi Yönetimi (İnternet), Bilişim- Yönetim önlisans programlarının birinden mezun olmak.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sınavlar Haberleri