Çok Yüksek Maaşla 4/B Kamu Memur Alımı! Güncel Başvuru Ekranı

Kamuya çok yüksek maaşla olmak üzere sözleşmeli 4/B kamu memur alımı başvuruları alınacak. Başvuru süreci, şartları ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kamu üniversitesi tarafından 41 bin 644 TL’nin 3 katı maaşla olmak üzere sözleşmeli 4/B memur alımı yapılıyor. Adaylar online olarak güncel ilana başvuru yapabiliyor. KPSS şartı da bulunmayan kamu memur alımı başvurularını ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kamu memur alımı başvuru genel şartları

Başvuru için adayların Devlet Memurları Kanununda yer alan genel şartları taşıması, T.C. vatandaşı olması, askerlikle ilişiği olmaması gerekiyor. KPSS şartı yok. KPSS puanı olmayan ve belge ibraz etmeyenler değerlendirmede en az 70 olarak baz alınacak.

Memur personel alımı başvuru nitelikleri

Adayların başvuru için 3 kat maaş şartıyla “bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği” mezunu olması gerekiyor. 2 kat maaş şartıyla da “diğer dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen- edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik” mezunu olması gerekiyor.

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi personel alımı başvuruları

Başvurular 11 Mart 2024 tarihine kadar üniversitenin bilişim başvuru internet adresinde yer alan online ekran üzerinden yapılabilecek. Başvurularda adaylar gerekli tüm belgeleri sisteme yüklemesi gerekiyor.

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi personel alımı kılavuzu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sınavlar Haberleri