CTE 8 Ünvanda Memur Alımı Duyurusu Yayımlandı! Sözlü Sonuç Sorgulama

Ceza ve Tevkifevleri CTE Genel Müdürlüğü tarafından farklı branşlarda kamu personeli alımı kapsamında yeni duyuru yayımlandı. Sözlü sonuç ve atamalara dair detaylar bu yazımızda.

Adalet Bakanlığı, Ceza ve Tevkifevleri CTE Genel Müdürlüğünce yeni kamu personeli alımı kapsamında sözlü duyurusu yayımlandı. 60 sözleşmeli personel alımı sözlü sınav sonuçları CTE’de açıklandı. Nihai başarı listesi ve sınav sonuçlarına adaylar hemen erişim sağlayabilirler.

CTE personel alımı yapılan ünvanlar

Sosyal Çalışmacı, Veteriner Hekim, mühendis (İnşaat), mühendis (Gıda), mühendis (Makine), mühendis (Ziraat), diyetisyen ve fizyoterapist) alımı sözlüleri tamamlanmasının ardından sonuçlar da açıklandı.

Kamu personeli alımı sınav sonuç sorgulama

Adaylar sınav sonuçlarına CTE’nin belirtilen internet adresindeki sorgu panelinden T.C. Kimlik Numarası ile sorgulamak suretiyle öğrenebilecekleri açıklandı. Şimdi ise adaylardan tercihler alınacak.

Asil adaylar atama başvuruları ve gerekli belgeler

Nihai başarı listesinde asil olarak başarılı olan adaylar en geç 25 Mart 2024 tarihine kadar “Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Hacı Bayram Mahallesi Agâh Efendi Caddesi No:12/1 Altındağ/ANKARA” adresine gerekli belgeleri göndermeleri gerekiyor.

Ek-1 tercih listesinde yer alan ceza infaz kurumlarından, sağlık kurulu raporu, son altı ay içinde çekilmiş iki adet biyometrik fotoğraf, Mal bildirim beyannamesi, bilgi formu, askerlik durum belgesi, kamu kurumunda çalışanlar veya kamu kurumlarında çalışmış olanlar için kurumlarından alacakları hizmet belgesi, beyan formu, Hitap Bildirim ve Taahhüt Formu, Atama yapılacak ünvana dair lisans öğrenim durumunu gösteren belge, adli sicil belgesi, 2022 KPSS LİSANS sınavı KPSS-P3 puan türünü gösterir sınav sonuç belgesi, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlık numarası bulunan fotoğraflı kimlik belgesi istenmektedir.

Yerleştirme sonuçları CTE’de duyurulunca sizleri ayrıca bilgilendireceğiz.

CTE sözlü sonuç sorgulama.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sınavlar Haberleri