CTE ve AFAD 218 Memur Alımı Duyuruları Bugün Açıklandı

Adalet Bakanlığı, Ceza ve Tevkifevleri CTE ile AFAD bünyesinde memur alımı duyuruları bugün açıklandı. Tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte detaylar.

Adalet Bakanlığı bünyesinde Ceza ve Tevkifevleri CTE Genel Müdürlüğü için 150 idare memuru alımı ile İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı 68 sözleşmeli memur alımına dair duyurular açıklandı. Detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

AFAD personel alımı

AFAD tarafından 4/B Sözleşmeli 68 Personel Alımı Sözlü Sınav Sonuçları Hakkında duyuru yayımlandı. 23 Ekim-3 Kasım 2023 tarihleri arasında yapılan Sözleşmeli Personel Alımı Sözlü Sınavı sonuçları bugün açıklandı. Adaylar e-Devlet şifreleri ile kariyer kapısı internet adresinden başvuru yapabileceklerdir.

Sözlü sınav sonucu itiraz süreci başladı

AFAD memur alımı sonucu adaylar için itiraz süreci de açıklandı. Başvurular 24 Kasım ile 30 Kasım 2023 tarihleri arasında olacak. Başvurular şahsen ya da posta ile Başkanlığa yapabileceklerdir.

150 idare memuru öğrencisi alımı duyurusu

CTE bünyesinde 150 idare memuru öğrenci alımı atama sonuçları da açıklandı. Adaylar atanmış oldukları ceza infaz kurumlarını ilgili sorgu ekranından online olarak öğrenebileceklerdir. Adayların 15 günlük süreç içerisinde göreve başlamaları gerekmektedir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sınavlar Haberleri