Daimi Kadro Şoför Destek Büro Personeli Mühendis Alımı Başladı

Belediyesi bünyesinde çalıştırılmak üzere farklı pozisyonlarda toplam 66 personel alımı yapılacak. Başvurular 8 Ekim 2024 tarihine kadar devam edecek. İşte sürece dair tüm detaylar.

Belediye iştirak firması bünyesinde çeşitli müdürlüklerde görevlendirilmek üzere farklı niteliklerde işçi alımı yapacağını duyurdu. Açık pozisyonlar arasında mühendis, şoför, büro personeli ve temizlik personeli bulunuyor. İşte sürece dair tüm detayların yer aldığı haberimiz.

Personel Alımlarında Dikkat Edilecek Önemli Notlar

  • Son başvuru tarihini kaçırmamak önemlidir.
  • İlan metinlerinde belirtilen tüm koşullar dikkatlice okunmalı ve başvuru yapmadan önce uygunluk kontrol edilmelidir.
  • Başvuru sürecinde herhangi bir sorun yaşanması durumunda, ilgili kurumun iletişim bilgilerini kullanarak yetkililerle iletişime geçilebilir.

Alım Yapılacak Pozisyonlar ve Nitelikler Nelerdir?

  • Mühendis: 1 personel, İnşaat Mühendisliği lisans programı mezunu, AutoCAD ve Office programlarına hakim, sağlık açısından elverişli, İstanbul ili sınırları içerisinde ikamet eden.
  • Şoför: 6 personel, B sınıfı ehliyet sahibi (1 personel), C veya E sınıfı ehliyet sahibi, SRC2 ve SRC4 belgesi ile psikoteknik belgesine sahip (5 personel), askerlik görevini yapmış, sağlık açısından elverişli, şoförlük deneyimine sahip, İstanbul'da ikamet eden.
  • Büro Personeli: 5 personel, en az lise mezunu, diksiyonu düzgün, bilgisayar ofis programlarına hakim, sağlık açısından elverişli, İstanbul ili sınırları içerisinde ikamet eden.
  • Temizlik Personeli: 52 personel, en az ilköğretim mezunu, İstanbul ili sınırları içerisinde ikamet eden, sağlık açısından elverişli.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

İstanbul Arnavutköy Belediyesi Personel A.Ş. için personel alımı başladı. İlanlara başvurmak isteyen adayların en geç 8 Ekim 2024 tarihine kadar CV'lerini kurum adresine e-posta yoluyla göndermeleri gerekiyor. Başvurular e-posta üzerinden değerlendirilecek ve mülakatlar uygun görülen adaylarla yapılacak.

Personel alımı başvuru kılavuzu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sınavlar Haberleri